FIFA Ballon d'Or 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Божино
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар играч и тренер во 2014 година?

• Вкупно гласачи
    174
1621731_10204309635115439_8104091619661587826_n.jpg

И Анри го фати срам

Cristiano Ronaldo: "The shout I did is something we do in the team. They know I do it when I score and they do it too."

Никогаш не сум го сметал за некој интелигентен човек, често се води според емоциите па така не чудно што го направи ова.
Подобро ќе му беше да останеше без ова, али сите знаеме дека тој не е “доброто момче“, така да бидна.

Види мене не ми е смешно. Сељачки ми е. Ме фати туѓ срам.

Искрено се раздра, демек не? Ваљда не му го наредиле тоа од неговиот PR тим. Баш напротив, ќе му јадат тикви сеа зашо направил така.

И не глеам како ова од Милер не е посељачки, затоа те цитирав.
Изјавата на Милер беше после освојување на светско првенство, после големо славје, не пренесувана у живо, за некоја германска телевизија на баварски јазик кој никој не го разбира. Плус не е пцуење како што е пренесена него буквално значеше може зад уво да си ја скриете златната копачка. Реакцијата на Роналдо е крајно сељачка, за награда која неможе да се изедначи со светски првак, награда за која сигурен сум дека и он знаеше дека ќе ја освои, т.е сигурен беше. Искреноо мислам дури и Златан да беше или Балотели немаше така да се понашаат на церемонија која сакаат да ја изедначат со фудбалски оскари, кога цел свет те гледа коа имаш 30 години, жена и дете.

Види мене не ми е смешно. Сељачки ми е. Ме фати туѓ срам.

Искрено се раздра, демек не? Ваљда не му го наредиле тоа од неговиот PR тим. Баш напротив, ќе му јадат тикви сеа зашо направил така.

И не глеам како ова од Милер не е посељачки, затоа те цитирав.

Ја ти давам видео да видиш како на играч како Милер кој не освојувал многу индивудални награди не му се битни тие награди и после неколку минути откако стануваш светски шампион некоја новинарка те прашува за таа награда втф, тимски играч наспроти некој што гледа само за себе. А ти темата бидејќи не ти одговара ја водиш кон тоа дали не е сељачки тоа што го кажал Милер. Секако дека не е во ред тоа што го кажа, но после неколку минути откако станеш светски шампион некој да ти поставува глупо прашање за некаква мала индивидуална награда.

Изјавата на Милер беше после освојување на светско првенство, после големо славје, не пренесувана у живо, за некоја германска телевизија на баварски јазик кој никој не го разбира. Плус не е пцуење како што е пренесена него буквално значеше може зад уво да си ја скриете златната копачка. Реакцијата на Роналдо е крајно сељачка, за награда која неможе да се изедначи со светски првак, награда за која сигурен сум дека и он знаеше дека ќе ја освои, т.е сигурен беше. Искреноо мислам дури и Златан да беше или Балотели немаше така да се понашаат на церемонија која сакаат да ја изедначат со фудбалски оскари, кога цел свет те гледа коа имаш 30 години, жена и дете.
Златан никогаш не прај глупости кога дава интервјуа прима награди и слично, чоекот си има култура за тие работи. А наградата според мене за Роналдо тотално заслужена.

Абе никој не му го оправдува потегот. Само што јас лично не го сфаќам ко нешто скандалозно. Глупо е али имало и бетер. За шо би му замерил па јас? Не очекувам од него да филозофира.

Ја ти давам видео да видиш како на играч како Милер кој не освојувал многу индивудални награди не му се битни тие награди и после неколку минути откако стануваш светски шампион некоја новинарка те прашува за таа награда втф, тимски играч наспроти некој што гледа само за себе. А ти темата бидејќи не ти одговара ја водиш кон тоа дали не е сељачки тоа што го кажал Милер. Секако дека не е во ред тоа што го кажа, но после неколку минути откако станеш светски шампион некој да ти поставува глупо прашање за некаква мала индивидуална награда.

Сеа збориш за менување приказни, а ти прво ја смени темата од темава на муабетов - сељачизмот на Роналдо.

Мала награда, лол. И мене ми е срање целава оваа манифестација, ама мило ми е што освои Роналдо. Исто ко што ќе ти беше тебе ако освоеше Ноер и немаше да биде тогаш мала награда. Субјективност пар екселанс.

Значи сељачки беше, и никој не негира. Али ко шо реков, кур го боли него, си се води од емоциите, а тоа се сељачки емоции, али кои сме ние да му судиме? Ќе си прајме мезиња ако ништо друго :D PR тимот ќе му мавнат заушки сега, за наредниот пат ќе му дадат спремен говор 100%.
Get it, наредниот пат. :cool:

Абе муабет си прајме знам дури и вие не го оправдувате ама ептен глупо е да се дереш веќе кога знаеш дека ќе ја освоиш наградата.

На сите пари шо ги има, да не плати некој говор да му состави и да му објасни малце како да се понаша, еве не знам...
Настрана шо е класа играч, му се дава шанса да се покажи ко господин чоек, па и така да излези поголем од конкуренцијата, тој се дери мислиш овците на испаша ги тера.
Шта речи.
Абе ти за говор се фати , другиов не му кажуваат што костум да облече ко телетабис излегува .

Изјавата на Милер беше после освојување на светско првенство, после големо славје, не пренесувана у живо, за некоја германска телевизија на баварски јазик кој никој не го разбира. Плус не е пцуење како што е пренесена него буквално значеше може зад уво да си ја скриете златната копачка. Реакцијата на Роналдо е крајно сељачка, за награда која неможе да се изедначи со светски првак, награда за која сигурен сум дека и он знаеше дека ќе ја освои, т.е сигурен беше.
Значи уствари ова идиотскиов однос на Милер е оправдано океј, бидејќи се работи за светско, а на овој е сељачки пошо се работи за понебитна награда. Уау, лудило.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom