Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.557
- Поени од реакции
- 26.677

И Анри го фати срам
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Изјавата на Милер беше после освојување на светско првенство, после големо славје, не пренесувана у живо, за некоја германска телевизија на баварски јазик кој никој не го разбира. Плус не е пцуење како што е пренесена него буквално значеше може зад уво да си ја скриете златната копачка. Реакцијата на Роналдо е крајно сељачка, за награда која неможе да се изедначи со светски првак, награда за која сигурен сум дека и он знаеше дека ќе ја освои, т.е сигурен беше. Искреноо мислам дури и Златан да беше или Балотели немаше така да се понашаат на церемонија која сакаат да ја изедначат со фудбалски оскари, кога цел свет те гледа коа имаш 30 години, жена и дете.Види мене не ми е смешно. Сељачки ми е. Ме фати туѓ срам.
Искрено се раздра, демек не? Ваљда не му го наредиле тоа од неговиот PR тим. Баш напротив, ќе му јадат тикви сеа зашо направил така.
И не глеам како ова од Милер не е посељачки, затоа те цитирав.
Види мене не ми е смешно. Сељачки ми е. Ме фати туѓ срам.
Искрено се раздра, демек не? Ваљда не му го наредиле тоа од неговиот PR тим. Баш напротив, ќе му јадат тикви сеа зашо направил така.
И не глеам како ова од Милер не е посељачки, затоа те цитирав.
Златан никогаш не прај глупости кога дава интервјуа прима награди и слично, чоекот си има култура за тие работи. А наградата според мене за Роналдо тотално заслужена.Изјавата на Милер беше после освојување на светско првенство, после големо славје, не пренесувана у живо, за некоја германска телевизија на баварски јазик кој никој не го разбира. Плус не е пцуење како што е пренесена него буквално значеше може зад уво да си ја скриете златната копачка. Реакцијата на Роналдо е крајно сељачка, за награда која неможе да се изедначи со светски првак, награда за која сигурен сум дека и он знаеше дека ќе ја освои, т.е сигурен беше. Искреноо мислам дури и Златан да беше или Балотели немаше така да се понашаат на церемонија која сакаат да ја изедначат со фудбалски оскари, кога цел свет те гледа коа имаш 30 години, жена и дете.
Изјавата на Милер беше после освојување на светско првенство, после големо славје, не пренесувана у живо, за некоја германска телевизија на баварски јазик кој никој не го разбира. Плус не е пцуење како што е пренесена него буквално значеше може зад уво да си ја скриете златната копачка. Реакцијата на Роналдо е крајно сељачка, за награда која неможе да се изедначи со светски првак, награда за која сигурен сум дека и он знаеше дека ќе ја освои, т.е сигурен беше. Искреноо мислам дури и Златан да беше или Балотели немаше така да се понашаат на церемонија која сакаат да ја изедначат со фудбалски оскари, кога цел свет те гледа коа имаш 30 години, жена и дете.
Ја ти давам видео да видиш како на играч како Милер кој не освојувал многу индивудални награди не му се битни тие награди и после неколку минути откако стануваш светски шампион некоја новинарка те прашува за таа награда втф, тимски играч наспроти некој што гледа само за себе. А ти темата бидејќи не ти одговара ја водиш кон тоа дали не е сељачки тоа што го кажал Милер. Секако дека не е во ред тоа што го кажа, но после неколку минути откако станеш светски шампион некој да ти поставува глупо прашање за некаква мала индивидуална награда.
Абе ти за говор се фати , другиов не му кажуваат што костум да облече ко телетабис излегува .На сите пари шо ги има, да не плати некој говор да му состави и да му објасни малце како да се понаша, еве не знам...
Настрана шо е класа играч, му се дава шанса да се покажи ко господин чоек, па и така да излези поголем од конкуренцијата, тој се дери мислиш овците на испаша ги тера.
Шта речи.
Значи уствари ова идиотскиов однос на Милер е оправдано океј, бидејќи се работи за светско, а на овој е сељачки пошо се работи за понебитна награда. Уау, лудило.Изјавата на Милер беше после освојување на светско првенство, после големо славје, не пренесувана у живо, за некоја германска телевизија на баварски јазик кој никој не го разбира. Плус не е пцуење како што е пренесена него буквално значеше може зад уво да си ја скриете златната копачка. Реакцијата на Роналдо е крајно сељачка, за награда која неможе да се изедначи со светски првак, награда за која сигурен сум дека и он знаеше дека ќе ја освои, т.е сигурен беше.