DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Takva bese formacijata na ekran e sea kakva bese vo odbrana normalno promena ima kako i vo napad toa se fazite na formacijata5-3-2
Незнам кај виде 4-4-2![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Takva bese formacijata na ekran e sea kakva bese vo odbrana normalno promena ima kako i vo napad toa se fazite na formacijata5-3-2
Незнам кај виде 4-4-2![]()
Nemame pobeda vo Neapol od 2000 god. a isto taka treba da im vratime za "porazot" vo Doha.
I toa so dobra igra, i borenje 90minuti a ne 50 min.
Победа во Неапол немаа 14 години, ти веројатно задоволен ќе бидиш кога ќе имаат 99% посед на топка, и 123 шута кон голот@DeviAngel Ме дементираа играчите, успејаа да се вратат во игра ама пак не сум задоволен со Алегри. Премногу им дозволија на Наполи на почетокот на второ полувреме, исто се деси и со Интер. Да не беше голот на Касерес, Наполи ќе продолжеа со тоа темпо и ќе дадеа гол и немаше шанси да се вратиме
И во трите натпревари ни се потребни победи и тоа без да примиме гол.
Наредно коло играме со Верона дома, не очекувам никаков проблем, а Рома гостува на Сицилија во Палермо, кој секогаш знае да изигра одлично дома. Впрочем, 5ти е на листата на домашни натпревари. Дома има постигнато 5 победи, 3 нерешени и 1 пораз.
Не ја гледав утакмицата, знам резултат ама не планирам да читам мислења, кажете само страна од кај да спуштам торент да ја изгледам. По пат сега си купив чипси, пиво и чоколадо, ќе ја гледам на рајат.
п.с Според резултатот и стрелците #pobednicki #mentali #tet сме покажале
Нека се фокусираат во Италија и ЛШ што е можно повеќе да стигнат, во купот може да му даваат шанса на Примавера составот.Играме првин во купот со Верона во четврток па потоа и во првенство,после ни идат Киево дома и Удинезе на гости мислам,треба да заредиме една серија да одиме на 5-6 бода плус.
dal je moguce ?Пирло уште ли е во тимот...? Крајно време е да се пресели во МЛС![]()