Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Касерес принудно стартер,се друго вообичаено.

Buffon; Caceres, Bonucci, Chiellini, Evra; Pogba, Pirlo, Marchisio; Vidal; Tevez, Llorente

Официјално. Ме нервира кога имаме проблеми, а не гледам промени. Се надевам дека ќе ме демантираат вечер.

Редно време е да се разбие малерот од 2000 година, и конечно Јуве да победи на гости во Неапол. Наполи добиваат екстра мотивација против Јувентус, и ќе биде екстремно тешко, но не и невозможно да се постигни тоа.

Дечки, гледам визивиг ја затвориле, кај можам да најдам стриминг?

Напаѓаат, ама и со Интер напаѓаа прво полувреме. Каква сака нека е победата, само нека тепаат. Мислам дека понатака све ќе биде полесно.

Овој. Да не помисли некој бот (ги има многу) во управата да го продаде оти како што разговарав со браќата од Торино... сите ќе навиваме за Локомотива Скопје.

се е ок голов, ама Љоренте бе кој к*р му се мешаш на Тевез, да не му поставеше нога Тевез гол ќе дадеше..

Се повлекоа, и го лапнаа курот.
Уште еден ќе примат.....

И ете го голот, го очекував секој момент. Значи исто како со Интер второто полувреме. Немаат никаква игра во нападот, оставаат противникот да доминира и да ја контролира играта. Ме интересира што ли размислува мозоков позади тактикава. Ќе чекаш да згрешат? На контри ќе играш? Па не си болоња или каљари бе идиот. На Јувентус си тренер, не браниш предност него напаѓаш и ја зголемуваш :tapp:

Сака да го вади, овој гол дава.
Ме радува ова, очекував гол во другата мрежа. Брао.

Изменава е чудна. :cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom