Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Итно! Ќе полнам 26 во февруари па сакам да знам како мислите дека треба да се толкува ова Како дете на школување се смета ученикот во основно и средно образование, стручно односно работно оспособување, студент на високообразовна установа и лицето на посдипломски студии, додека имаат статус на ученик односно студент според статутот на воспитно–образовната институција до навршување на 26 години живот. Значи после февруари ќе ми ја скинат или ќе ја добивам до 27 ?

Итно! Ќе полнам 26 во февруари па сакам да знам како мислите дека треба да се толкува ова Како дете на школување се смета ученикот во основно и средно образование, стручно односно работно оспособување, студент на високообразовна установа и лицето на посдипломски студии, додека имаат статус на ученик односно студент според статутот на воспитно–образовната институција до навршување на 26 години живот. Значи после февруари ќе ми ја скинат или ќе ја добивам до 27 ?
Да ќе ти ја скинат ако се работи за семејна пензија и тоа ти си должен да се пријавиш во фондот доколку не ќе ги враќаш сите средства добиени после 26 години.

Бен сени северам, чок сени северам? :)

ОддаВна ја знам песната али никогаш не ми текнало да проверам. Барам на нет, не можам да најдам, па ако има некој љубезен што знае турски или... :Д

Бен сени северам, чок сени северам? :)

ОддаВна ја знам песната али никогаш не ми текнало да проверам. Барам на нет, не можам да најдам, па ако има некој љубезен што знае турски или... :Д
поминав заинав се вика песмата

Знам како се вика песната и ја знам, туку што значи горепишаното на Македонски? :)
Или, тоа значи? :Д хахаха
Поминав заминав :icon_lol: или ко шо рече овој погоре исти кур ти е

Јас сакам да знам: зошто секогаш кивам, моментот кога ќе почнам да џвакам мастика? :rolleyes:

Кивањето е слично како прозевање, може да е заразно. Може да имаш блага алергија на некаква состојка од мастиката. Може да е самата флексија на мускулите додека џвакаш, да придонесе да нервите стимулираат кивање. :D

Давајте друго. I'M ON FIRE :ojeaa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom