Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто Арсенал нема освоено ЛШ?
Како одговор не се прифаќа „Зошто Ливерпул нема ПЛ“ :D

Од основањето на моменталниот формат на ЛШ, само 13 различни тима освоиле ЛШ во 22 финалина. Арсенал играл само во едно од нив. Статистиката вика дека скор од 0-1 не е лош, реалноста вика дека се :гомце: :D

Не бараш следно прашање? :D

Ова ти е прашање во прашање. Прашањеception. Или интелегентно го напраи ова и проба да му збуниш, или едноставно имаш среќа. Според тоа, дека си фан на Ливерпул очигледно е дека среќата не е на твоја страна. Задоволен од одговорот ? :D

Koj diopter mu se naocarete na avatarot na Mojso? :-)

Koj diopter mu se naocarete na avatarot na Mojso? :)

Ќе ти одговорев, ама ја сеќавам Бубамарава како седи дома пред компјутер и чека уште еден пост да ми е офф топик или тепање сеир....како Клинт Иствуд е " I know what you're asking yourself. Did i read 4 off topic posts or five ? To tell you the truth, with all this commotion i'm not sure myself. So, you gotta ask yourself this question. Do you feel lucky? Well do you punk "

Ќе ти одговорев, ама ја сеќавам Бубамарава како седи дома пред компјутер и чека уште еден пост да ми е офф топик или тепање сеир....како Клинт Иствуд е " I know what you're asking yourself. Did i read 4 off topic posts or five ? To tell you the truth, with all this commotion i'm not sure myself. So, you gotta ask yourself this question. Do you feel lucky? Well do you punk "
Одговори си на прашањето. Убаво те праша човекот. :)

Koj diopter mu se naocarete na avatarot na Mojso? :)

0.5 со 0.25 :)

Сакам да знам дали има прашање за кое Мојсо нема одговор?

Не знам дали е прашање или само работа која не ја знам. Али толку форумџии ме издодадоа на ФБ последно време, нит знам кој е кој, нит знам дали сме се запознале :D

Дали можам да однесам слика мала(пасошки формат) и да ми ја направат во повеќе примероци? Скенирање или незнам како...можда е глупо прашањево, ама за тоа е темата :D.
Ја немам сликата во електронска верзија.

Сакам да знам кога ќе ми дојде среќата. Имам ли упште среќа ? родена ли сум под среќна ѕвезда o_O

Сакам да знам кога ќе ми дојде среќата. Имам ли упште среќа ? родена ли сум под среќна ѕвезда o_O
Среќата сама си ја создаваш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom