Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Ако паднам испит од јануарска сесија, кога ќе го полагам во јуни ќе треба да доплаќам нешто како казна?

Ако паднам испит од јануарска сесија, кога ќе го полагам во јуни ќе треба да доплаќам нешто како казна?
Не. Предметите од зимски семестар можеш да ги полагаш во јануарска, јунска и септемвриска сесија. Предметите од летен семестар во јунска, септемвриска и јануарска.

Еден другар имал оригинални грамафонски плочи од john lenon, david bowie, bob marley, sindi o connor со се текстовите, па ме интересира која цена би се движеле кога би ги продавал ?

Еден другар имал оригинални грамафонски плочи од john lenon, david bowie, bob marley, sindi o connor со се текстовите, па ме интересира која цена би се движеле кога би ги продавал ?

По 350 ги продаваат по антикварниците за книги.

Kade mozam da najdam kremen? Kako plocka? Samo da ne bide preku internet. Isto kade moze da se najde vo priroda? Kako izgleda? :)

А каде има низ Скопје некоја ваква антикварница да не знаеш ?

Кога е топло на улица Македонија, покрај кеј позади трговски, на плоштад, а сега не сум сигурна дали се таму.
Штандови на антикварниците, кај што се продаваат и плочи имам видено на улица Македонија и на кеј.

Сакам да знам дали успеаа тие што ја постираа Тамара - Нејќеш да сум сама во животов...

А каде има низ Скопје некоја ваква антикварница да не знаеш ?
Мислам дека имам видено во чаршија антикварница, баш негде у центарот на чаршијата е мислам.

Куќа на 2спрата и долниот спрат има кабловска горе нема како би можело и јас да користам кабловска од доле што треба да се праве?

Куќа на 2спрата и долниот спрат има кабловска горе нема како би можело и јас да користам кабловска од доле што треба да се праве?
Да си пуштиш кабел за на втори спрат. Ќе си купиш сплитер за кабелот и ќе си имаш кабловска.

Да си пуштиш кабел за на втори спрат. Ќе си купиш сплитер за кабелот и ќе си имаш кабловска.
Лесно се праве? оти тие шо живее доле несмее да знае дека јас ке приклучувам горе кабловска

Лесно се праве? оти тие шо живее доле несмее да знае дека јас ке приклучувам горе кабловска
Е тоа не знам, не сум крадела кабловска до сега. :D

Лесно е, само требит да не те видаt, пошо мораш да им го скиниш кабелот за да го ставиш во сплитер, навечер ко ќе си легнат.;)

Добро што ми е денес ? :place:
зошто после 2-3 месеци раскинување со бившиот ( долга врска имавме ) сакам да му се јавам. Чисто да поправам муабњет со него.
Ок, да...глупача сум.ЗНАМ:facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom