dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.412
- Поени од реакции
- 85.363
Фала за ова, баш лошо се осеќав, имајќи свој став поинаков од твојот, се надевам оваа болест ќе ми помине, ќе се консултирам со Pluh да видам што апчиња пиелПлух не го спомнав во негативен контекст, напротив тој ја помина фазата "не е за сите" и кур го боли. И тебе ќе ти помине.
А ако мислиш дека ми е гајле за тоа ти што мислиш, или што Рики мисли за одреден филм се лажеш, појма немам зошто имате дебилна дискусија за нешто што се сведува на објективност. Ни Рики е паметен што не му се свиѓа филмот (не ни знам за кој филм зборите) ни си ти глуп што ти се свиѓа. И обратно.
Ама нормално најпаметно би ти било да земеш дефанзивен став кон некој што цитирал нешто со свое мислење и со пасивна агресивност да го нападнеш суптилно наговестувајќи дека тој не е во ред.
Продолжи вака, ете Плух си го излечил, после и мене ќе ме излечиш, па и Рики..па ќе дојде друг кајганџија..еве гледам некои женски членови тука имаат различни ставови..
Продолжете така и ти и Рики, сигурно кај и да е ќе дојде дечкото со медаљот за тој што ќе ја добие оваа дебата