Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
:pos: Ги владееш овие просечен кладилничари пцовки што се слушаат у секоја кладилница :ROFLMAO:
Немав месец дена тикет асален пуштено само 2-3 мислам по 20 денари онака безвеза за по 40 000 такви невозможни. Таман си реков денес ќе се вратам на голема врата, прво Астон Вила па сега овие гнидите умрени. Да слушнам дека ги снемало од лицето на земјата 3 дена ќе славам. Гнасна екипа еј

А ми беа ПСЖ заедно со Дортмунд на листата не ги играј оваа сезона, ама еве денес ко за беља не си бев доследен.

тај аберден задните 7 утакмици нема примено гол , што екипа ќе беа , и само 1 утакмица имале 3+гола ,:busi:
Ама мошне стабилна екипа се сезонава, искористија киксовите на Селтик и иако со 2 утакмици повеќе први се на табелата со 4 поени плус во однос на Селтик, шо значи дека ќе има асолен конкурент за титулата Селтик сезонава, инаку Аберден се во серија од 7 победи во Лигата со гол разлика 13-0.[DOUBLEPOST=1420912146][/DOUBLEPOST]Браво, 4-2 дупи ги таму, топи пластика

П.С мора да додадам дека на 0-2 сакав да ја заокружам ама немав пенкало при рака. А и татко ми беше во близина :cautious:

бердих магаре глупо, ми ги лапна 4000ки од раце идиотот :popce:

Мене 7000 ми земa бердих дa му ебaм све мртвo

А што Бердих ви бил толку сигурен денес ? Ферер како да не е еден од најдобрите 10 играчи во светот ?

BfpuWykCMAAXRdr.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom