Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Фиорентина - Палермо би ја пробал за гостите утре. 4.5 е за двојка и ризично е, ама сепак вреди да се одигра ако не повеќе тогаш х2. Палермо нема пораз од натпреварот против Јуве, на крајот на октомври некаде, а Фиорентина не е во некоја форма во последно време.

Sto vikate za KembaW +22.5 i sarlot 2 so Knicks? Nad 2 kvota e mi deluva sigurno. Moze i Detroit protiv Nets 1 1.60.

Го имав Бердих + прв сет и го шкртнав + цела ја пишав :facepalm: абе на таа женска ти 10 црнци генг бенг да и прават да ти ебам душата :гомце:

Ако може некој да состави ливче на 5-6 квота да пуштам на 500че... песеже ме изгореа на крај за 2-2 и ќе ја чекав само порто вечер.

Ах Свонси 1-1 :(
Таман 0-1 падна гол на крај на полувреме, на време 74та изедначување
Вест Хем имаја 4-5 чисти шанси за 2-1, исто и Свонси од контри имаја, ама ништо од ГГ3+

Какви цигани се Копачка бе се да им ебам! Порто намалена, Челзи намалена, мајката да им ја намалам!
Копачка ја стаив во ист кош со Моцарт.
Пред околу месец и пол одам да пуштам сингл одбојка 2-ка, имаше 4.5 коеф. На шалтер и викам на таа цурата да ја пушти на 3000, само што ја внесе ми вика дечко коеф од 4.5 падна на 3 :pov:Си зедов тоа уплатата и фрлив камен...

Вчера ви пишав како Копачка краде на одредени типови, и тоа со огромна разлика.
Да не праам маабет дека секоја шо сакаш да ја пуштеш сингл над 1000 ден мора да мине авторизација преку ЦИА,Мосад,СС,КГБ

ПСЖ (y) (y) (y)

Ѕверови...осеќам балканциве ќе им го спамаат фан пејџот после.. :@

Фала богу ги избегнав, место нив Аберден си ги кладов 0-2 заврши :D
Од ко ме паднаја неколку пати на утакмици-зицер, поготово дома со Монпеље не ги пишам поќе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom