- Член од
- 2 јануари 2015
- Мислења
- 452
- Поени од реакции
- 352
Ливерпул-1@3.8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nets under 101,5 1,9
У последните 7 утакмици Бруклин само еднаш има над 101,5 поена.
Денеска се без Дерон шо е главен плејмекер и трети скорер со 13 поена у просек.
Нетси исто се и една од екипите се најмалце дадени поени оваа сезона у просек , 95,8 од утакмица.
У последните 3 утакмици се со просек 84,3 поена. Дерон не игра против Далас , Нетси дадеа 88 поена, а игра 4 мин против Бостон ,Нетс дадеа 81 поен.
Е сеа тоа шо играт против една од најлошите екипи у лигата е мал проблем за овоа да биде сингл со поголем влог.
Вo темaвa пoстирaме реaлни типoви,не нереaлни тaкa дa твoјoт тип е вишoк.Ливерпул-1@3.8
A zosto ne e nerealno da izgubi liverpool?Вo темaвa пoстирaме реaлни типoви,не нереaлни тaкa дa твoјoт тип е вишoк.
Дека од тиа коеф уште и намалуват цццц мизерииКакви цигани се Копачка бе се да им ебам! Порто намалена, Челзи намалена, мајката да им ја намалам!
Убо почнавмеЛиверпул Х прво за почеток на денот![]()
Ти си по тенисов, што мислиш за бердих-ферер (сакам да ја играм хендикеп за бердих -2.5)Какви цигани се Копачка бе се да им ебам! Порто намалена, Челзи намалена, мајката да им ја намалам!
Кaј е 2кoеф? Вo вилхил 1.65Од мене за денес, Реал Мадрид, комбиниран тип 1 и 2+ прво полувреме , @ 2 коефициент, ми делува ко поколон
Какви цигани се Копачка бе се да им ебам! Порто намалена, Челзи намалена, мајката да им ја намалам!
Не гледам како може Бердих да изгуби денес од Ферер, најискрено. Во животна форма е Бердих, ПРЕЈАК е, а кога е таков Ферер со неговиот стил на игра не му може ништо. Бердих почна да работи со Валверде од оваа сезона, инаку до лани Валверде беше хитинг партнер на Мареј. Доста работи има поправено во играта и реално Бердих мислам дека ќе ја освои титулата во Доха.[DOUBLEPOST=1420899789][/DOUBLEPOST]Ти си по тенисов, што мислиш за бердих-ферер (сакам да ја играм хендикеп за бердих -2.5)
Гомнари брат, само за да додадеш некоја со 1.10 или 1.15 и да те заебе, ко ја со Галатасарај баскетот прошлата сабота. Е кур да ми јадат, изиграв у Спорт Лајф.Да му ебам стопанката нивна,на поголема уплата Челзи е 1.20 а на народно ливче 1.25,Бенфика 1.30, а на народно 1.35....какви дегеноиди...Јас претежно пишам кај нив поради поголемите коефициенти на т1 и т2 кои ги даваат за 0.10 поголеми од фиксовите во глобала