Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Nets under 101,5 1,9
У последните 7 утакмици Бруклин само еднаш има над 101,5 поена.
Денеска се без Дерон шо е главен плејмекер и трети скорер со 13 поена у просек.

Нетси исто се и една од екипите се најмалце дадени поени оваа сезона у просек , 95,8 од утакмица.
У последните 3 утакмици се со просек 84,3 поена. Дерон не игра против Далас , Нетси дадеа 88 поена, а игра 4 мин против Бостон ,Нетс дадеа 81 поен.

Е сеа тоа шо играт против една од најлошите екипи у лигата е мал проблем за овоа да биде сингл со поголем влог.

FT 88:90

To fuckin izi

Последно уредено:
ПСЖ да тепа без да прими гол на бет е 2 квота.Според мене вреди да се изигра ова.

Од мене за денес, Реал Мадрид, комбиниран тип 1 и 2+ прво полувреме , @ 2 коефициент, ми делува ко поколон

Какви цигани се Копачка бе се да им ебам! Порто намалена, Челзи намалена, мајката да им ја намалам!
Ти си по тенисов, што мислиш за бердих-ферер (сакам да ја играм хендикеп за бердих -2.5)

Какви цигани се Копачка бе се да им ебам! Порто намалена, Челзи намалена, мајката да им ја намалам!

Да му ебам стопанката нивна,на поголема уплата Челзи е 1.20 а на народно ливче 1.25,Бенфика 1.30, а на народно 1.35....какви дегеноиди...Јас претежно пишам кај нив поради поголемите коефициенти на т1 и т2 кои ги даваат за 0.10 поголеми од фиксовите во глобала

real 1-1 i 3+
chelzi 1 i t1
bournemouth 2+
peterborough 2+
milan x2
valencia x2
everton gg
psg t2
neshto da se prati, za 50fche :))

Ти си по тенисов, што мислиш за бердих-ферер (сакам да ја играм хендикеп за бердих -2.5)
Не гледам како може Бердих да изгуби денес од Ферер, најискрено. Во животна форма е Бердих, ПРЕЈАК е, а кога е таков Ферер со неговиот стил на игра не му може ништо. Бердих почна да работи со Валверде од оваа сезона, инаку до лани Валверде беше хитинг партнер на Мареј. Доста работи има поправено во играта и реално Бердих мислам дека ќе ја освои титулата во Доха.[DOUBLEPOST=1420899789][/DOUBLEPOST]
Да му ебам стопанката нивна,на поголема уплата Челзи е 1.20 а на народно ливче 1.25,Бенфика 1.30, а на народно 1.35....какви дегеноиди...Јас претежно пишам кај нив поради поголемите коефициенти на т1 и т2 кои ги даваат за 0.10 поголеми од фиксовите во глобала
Гомнари брат, само за да додадеш некоја со 1.10 или 1.15 и да те заебе, ко ја со Галатасарај баскетот прошлата сабота. Е кур да ми јадат, изиграв у Спорт Лајф.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom