Фан Клуб: Интер

Дармиан за М'вила,како што се шушка за наводна трампа.
Не знам,јас М'вила сеуште не би го дал на никого,во добри години е,само да го смали тоа стомакот свински и да се уозбили.
Ако веќе се гледа накај иднината,да се земе Басели од Аталанта,ќе биде тоа играчиште страшно.
Фабијан Шар пак се споменува како потенцијално засилување зимава

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Но за 15 милиони како што се шушка мислам дека се премногу за него, но на крајот на краиштата што па не боли нас за парите на Тохир, нека има конкуренција на тимов, секако е подобро.

И мене не ми се дава Мвила, не е кујзне колку лош, не ни доби права шанса, таа минутажа што ја добиваше си изигра солидно, за овие играчи што не поврзуваат Леива, Мота е Патрик Виера.

Дармиан за М'вила,како што се шушка за наводна трампа.
Не знам,јас М'вила сеуште не би го дал на никого,во добри години е,само да го смали тоа стомакот свински и да се уозбили.
Ако веќе се гледа накај иднината,да се земе Басели од Аталанта,ќе биде тоа играчиште страшно.
Фабијан Шар пак се споменува како потенцијално засилување зимава

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

овој басели е новиот мусачо ??

За Дармијан, мвила, медел, гуарин и хернанес би ги дал :), мега јак играч е, работата е што нит мвил, нит пак верувам и Освалдо, не би сакале да играат во Торино, поготово првиов.

Можно е да нема некои посериозни работи со Освалдо, да се казни 3 утакмици + парично и да дојде се по старо.
Еве ги засилувањата на денешниот тренинг, утре играме од 12и30 против Џенова. Во тимот фалат Ранокија, Хуан, Ковачич заради картони.

10915177_789614377792661_2437086984683131517_n.jpg

Е ја претеруваат со Освалдо мајке ми !

Ај утакмица па сеа и парично, па дури и на трансфер листа... немогуче!

Е ја претеруваат со Освалдо мајке ми !

Ај утакмица па сеа и парично, па дури и на трансфер листа... немогуче!
Moжи е единствен начин да го вратат од позајмица или да ја откажат ако претходно била договорена да трај цела сезона.

Добар пазар напраевте, колку и да ве нејќем јебига,шта је лепо и богу је драго.Уште другиве тимови да се ујачаат повеќе и догодина поквалитетна Сериа А(y)

Абе нели ФФП :)

Туку конечно малце посаглам трансфери, барем на хартија... Не знам зашто се форсира пак на ист тип на средни играчи кои веќе ги имаме. Кваљарела да, али пред 4-5 години, сега што ќе ни е... Барем јас не сум го гледал...

Од друга страна палец горе за Дармиан, сосема солиден и стабилен играч.

Покрај Жуан и на Ранокија би му дал уште 2 натпревари плус казна зашто поим нема од одбрана. Конечно ваљда ќе ги видиме Видич и Кампањаро на централна позиција...

Има шанси утре да игра Јонзе или слабо?

Има, најверојатно и ќе стартува, ќе видиме, него да не се будали утре Манчини, терај кампа и вида централно, додо и диамбросио бочно, овој Кампањаро ко бочен бек е тежок очобол нешто ко налик на Ранокија цела сезона му ебам тоа нежната фаца ко оној мајкл сера глумецон е, кај бе тој авторитет, има фаца на оние што редовно ги тепале у основно и средно у ќоше некое у школски.

Андреоли ќе игра штопер утре, да не истрипа Манчини па пак да го остаи Видиќ на клупа а да стартува Кампањаро у пар со Андреоли, да не му ебам гз мајчин.
Треба Ранокија да си олабави малце на клупа, Видиќ и Хуан да си играат, исто и Дамброзио десно треба да се зацементира, Додо лево.

Како бе Андреоли ќе стартува :confused: Има ли памет Манчини у уста да го ебам... Па Видиќ и Кампањаро е реално да стартуваат централно, Додо лево и Дамброзио десно. Каков Андреоли какви бакрачи, тој ни самиот не знае фудбалер како станал.
Бене иначе Хуан поради тоа што има ретардиран партнер изгледа дека е дрво, а воопшто не е. Да има квалитетен партнер во одбрана ќе видиш како ќе корне.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom