Фан Клуб: Интер

Ги отекуваат мудата со Освалдо, бар да го рашамараше малиот, да има основа.

Абе тој не поминал без ќотек во соблекувална сигурно. :D

Туку јас сакам и се надевам ќе остане, колку и да е dickhead го бива бе, башка е и појава. <3

Освалдо по се изгледа ќе остане,ги одбил понудите од другите клубови,сака да остане.Најверојатно ќе биде казнет неколку утакмици и парично.Боље така,него сеа да го дадст некаде,па да се трга и по напаѓач во зимското меркато,што е лудост.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Бене иначе Хуан поради тоа што има ретардиран партнер изгледа дека е дрво, а воопшто не е. Да има квалитетен партнер во одбрана ќе видиш како ќе корне.

Ама искрено... не си видел индивидуалци да се двојат, еве рецимо во одбрана?
Зар ако партнерот си е лош во својата работа тебе ти дава право да спиеш и да грешиш?!

Не се согласувам баш, и мислам дека не е фер сите да се кријат позади ретардираната игра на Ранокија.

Тој што е добар се гледа и со голо око - Ковачич.

Ама искрено... не си видел индивидуалци да се двојат, еве рецимо во одбрана?
Зар ако партнерот си е лош во својата работа тебе ти дава право да спиеш и да грешиш?!

Не се согласувам баш, и мислам дека не е фер сите да се кријат позади ретардираната игра на Ранокија.

Тој што е добар се гледа и со голо око - Ковачич.
Да. Виде лани на што личеше одбраната на Челзи во одредени моменти со смешникот Луис? Ова за Хуан го реков така затоа што и стварно е така, а не заради тоа што Хуан ми е прв братучед или некоја блиска роднина. Хуан мора да му ги чисти гомната на Ранокија кој е страшно ретардиран и неписмен, и мора да покрива за двајца, па од таму доаѓаат и грешките. Точно дека не е ни Хуан совршен, али е доста млад и има многу да напредува. Според мене једина маана му е што знае доста глупи фаули да прави, онака на средина на терен ќе земе ќе исклоца некој тотално без потреба и ќе добие жолт картон.

Да. Виде лани на што личеше одбраната на Челзи во одредени моменти со смешникот Луис? Ова за Хуан го реков така затоа што и стварно е така, а не заради тоа што Хуан ми е прв братучед или некоја блиска роднина. Хуан мора да му ги чисти гомната на Ранокија кој е страшно ретардиран и неписмен, и мора да покрива за двајца, па од таму доаѓаат и грешките. Точно дека не е ни Хуан совршен, али е доста млад и има многу да напредува. Според мене једина маана му е што знае доста глупи фаули да прави, онака на средина на терен ќе земе ќе исклоца некој тотално без потреба и ќе добие жолт картон.

Да се надеваме дека ќе се снајдеме некако со таа позиција на Ранокија. :unsure:
Се сложувам, толку е ужасен шо дури и ја жалам капитенскана лента. Точно дека го покрива на моменти и му чисти говна, ама еве конкретно голот од некни по негова вина беше, од таа страна беше цела акција.

Да се надеваме дека ќе се снајдеме некако со таа позиција на Ранокија. :unsure:
Се сложувам, толку е ужасен шо дури и ја жалам ми капитенскана лента. Точно дека го покрива на моменти и му чисти говна, ама еве конкретно голот од некни по негова вина беше, од таа страна беше цела акција.
Точно. Ти викам, не е ни Хуан совршен, си има и он некои тачки у играта, ама конкретно у ситуацијава Ранокија смрди и е трулото во тимот. Мора он да се избаци од прв состав и да улета Видара на негово место. Инаку забораив да спомнам, многу е битна и самодовербата тука, а моментално нашиве имаат 0 самодоверба што се тиче одбраната... Пак ќе ги земам ко пример Челзи, види што прават Тери, Кејхил, Ивановиќ, има ситуации каде со глава се фрлаат за да спречат гол. Имаше една слика од лани каде цела линија се фрла у ист момент за да спречи гол. @vidooq мислам дека ја постираше у темата за ПЛ, па ако му останало нешто во архивите нека сподели. :D

Дајте Руско сопкастче ако има некој,ова Шпансково кочи ненормално

Точно. Ти викам, не е ни Хуан совршен, си има и он некои тачки у играта, ама конкретно у ситуацијава Ранокија смрди и е трулото во тимот. Мора он да се избаци од прв состав и да улета Видара на негово место. Инаку забораив да спомнам, многу е битна и самодовербата тука, а моментално нашиве имаат 0 самодоверба што се тиче одбраната... Пак ќе ги земам ко пример Челзи, види што прават Тери, Кејхил, Ивановиќ, има ситуации каде со глава се фрлаат за да спречат гол. Имаше една слика од лани каде цела линија се фрла у ист момент за да спречи гол. @vidooq мислам дека ја постираше у темата за ПЛ, па ако му останало нешто во архивите нека сподели. :D

Знам за која слика збориш, тоа беше со Саутемптон, али немам ништо у архива, ги качувам сликите на imgur без акаунт

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom