Фан Клуб: Интер

Точно. Ти викам, не е ни Хуан совршен, си има и он некои тачки у играта, ама конкретно у ситуацијава Ранокија смрди и е трулото во тимот. Мора он да се избаци од прв состав и да улета Видара на негово место. Инаку забораив да спомнам, многу е битна и самодовербата тука, а моментално нашиве имаат 0 самодоверба што се тиче одбраната... Пак ќе ги земам ко пример Челзи, види што прават Тери, Кејхил, Ивановиќ, има ситуации каде со глава се фрлаат за да спречат гол. Имаше една слика од лани каде цела линија се фрла у ист момент за да спречи гол. @vidooq мислам дека ја постираше у темата за ПЛ, па ако му останало нешто во архивите нека сподели. :D

Во право си за самодовербава да! Мислам дека и цел тим ја нема.

Иначе... имавме едно време топ бек ама од недостиг на самодоверба не се снајде, а ние направивме грешка и го продадовме - Сантон

Дајте некој обичен флеш плеер линк од утакмицава... Не сум по дома, па не можам да се снајдам :/

Фала Богу еднаш у животот да не кубам коси и да не качам притисок. Одлично играме, сеа само треба да ги напунат, бар 4-0 да тепаат и да се крене самодовербата на високо ниво. Човече колку значи класа играч во тимот (на Подолски мислам), какви пасови дава, директ у нога.

Инаку Андреоли капитен :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Ќе умрам жими се, две утакмици нема изиграно за Интер, начека да бидат казнети Хуан и Ранокија и бап капитен, лајк а бос. Треба да почнат да прават вицови за него како оние за Чак Норис.

Пацери едни, не ми правете лиги само... најбоље игра, а-у... дајте некој беден флеш-стрим од утакмицава, да можам и јас на дигитронов да гледам второ полувреме.

Видиќ си грми назад, Матри не знае кај е.
Подолски дриблингот и пасот до ДАмброзио (y) Исто Медел гази на средина. Доста добра игра во прво полувреме, само една шанса имаа Џенова.

Браво за играва, второто полувреме со Јуве и сега игравте одлично. Па уште кога ке заиграт и Ковачич и Шакири ке бидете уште подобри. Продолжете вака и можете до 3то место (y)

За нас бедниците:
http://live.drakulastream.eu/static/popups/265109873369890.html

Добра игра, Гуаринчо сосема солидно игра, исто и Медел... Хернанес зезна една акција кога горе имаше двајца слободни а он отиде во гужвата...

А замислете Кова и Шаќири не играат... со нив пичкумајчину ќе бидеме многу јаки :uzi::uzi:

За нас бедниците:
http://live.drakulastream.eu/static/popups/265109873369890.html

Добра игра, Гуаринчо сосема солидно игра, исто и Медел... Хернанес зезна една акција кога горе имаше двајца слободни а он отиде во гужвата...
Ќе го искршев телевизорот ради таа акција. Многу ме напна, горе двајца сами овој со главата у земја, како ној. Гуарин игра океј, многу трча ама пак прави глупости со некои нерезеонски одлуки, како на пример кога искочија 4 на 2 он дриблаше место да ја додаде, па после коа излезе малце од косо 1 на 1 со играчот и кога го пројде он место да пуца реши да продужи у страна и да нафрла... :D Али сеедно одличен е, многу трча и доста се труди, а јас ги почитувам тие работи. Икарди стандард мора зицер да утне. :D[DOUBLEPOST=1420979642][/DOUBLEPOST]
Видиќ си грми назад, Матри не знае кај е.
Подолски дриблингот и пасот до ДАмброзио (y) Исто Медел гази на средина. Доста добра игра во прво полувреме, само една шанса имаа Џенова.
Не збори така Видиќ поима нема, златна канта треба да добие хехехе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom