Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Заеби тоа, види кој е прво место :D
Пред Интерстелар, филм кој слободно можам да речам дека ќе го измени Sci-Fi жанрот, филм кој растури во секој поглед а ќе заврши со технички Оскари во најдобар случај.

Дај бе кажете шо да гледам вечер, не можам да се одлучам од пикнативе во листава.Untitled.jpg

Непопуларно мислење #5213 аnd how to alienate people and make arch enemies: Шиа ми е добар и версaтилен актер, а тек ќе се покаже.

Непопуларно мислење #5213 аnd how to alienate people and make arch enemies: Шиа ми е добар и версaтилен актер, а тек ќе се покаже.
Шија не е лош актер ама има една фаца што ми е многу...чудна и едноставно не можам да го засакам како актер поради тоа што за мене лично нема актерска фаца.
Знам дека е крајно дебилно размислувањево, и не го ни мразам Шија како другиве али да си кажам дур сме на темава :D

Shia ќе биди врвен актер... Се еба самиот со трансформерите свесен е и сам... Али добра пара натрта. Мислам дека допрва иди неговото, ќе биди од оние кои во 30-тите се истакнуваат.
Онака моја прогноза кој го ебе вот.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Шиа во акционен филм, пази тандем:
Eagle_eye_poster.jpg

Јака двојка мора да се признае. Еве една појака:

megan%2Bfox%2Band%2Bshia%2Blabeouf%2Btransformers%2B2%2B%25281%2529.jpg

Курт Расел и Сталоне гомна да јадат. Ова е акционен херој!

Ама тоа како да не беше доста, почна да ја сквернави класиката:
images

И ова:

DieHard5.jpg

Туку што ми беше муабетот... почнав да го гледам Fury и го гледам Шиа со мустаќи демек војник, и си викам заеби, видов што видов доста е. :D

@Толстој препорачај ми и мене некој филм да го гледам со изгасена сијалица. Жанр по избор, а оценката според твое оценување да не под 7-ца. Фала однапред :cool: :smirce:

@Толстој препорачај ми и мене некој филм да го гледам со изгасена сијалица. Жанр по избор, а оценката според твое оценување да не под 7-ца. Фала однапред :cool: :smirce:

Погледни ги тие што на васил му ги препорачав во првиот пост.

Од кога ќе ги изгледаш, ако ниту еден не ти се допадне, е тогаш брату мој иди и гледај сила или карадај

Back
На врв Bottom