Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе потпише за Реал само ако е во првиот состав, не сака ни да чуе за Кастиља.
Според она што го гледам детево е арогантно и си го преценува талентот. Еден Иско едвај фати место во Реал, овој е години назад за да има таков статус. Нека си најде друга екипа, тешко дека ќе заигра за Реал, а и ако е толку добар Флорентино може да го купи понатаму, парите не се битни.
Сериозно ова го бара на ебани 16 години? Мали је мало луд.

10157244_959706300729332_136700287419082165_n.jpg
[DOUBLEPOST=1420652891][/DOUBLEPOST]Иначе тепачиве 2:1 или 1:0 ќе не решат...

Последно уредено:
Сериозно ова го бара на ебани 16 години? Мали је мало луд.
Да, тоа бил условот да потпише за Реал, впрочем и за сите други клубови.

Мене не ми пречи, сигурно не е полош од Медран, ама ќе грее клупа уште од 16 години, така да може да си го пикне талентот во газ ако му се деси такво нешто.

Абе нема проблем.

Го купуваш, го ставаш во прв тим. Го пракаш на позајмица наредните 2-3-4 сезони кај шо ке биде стандарден првотимец, ондак после имаш играчиште.

Или па шознам, може намислил на Роналдо местото да му го зема...

Ќе има ли пренос на СК вечер или пак сопкасти ќе маваме

Шо би рекле замерак :) Wiziwig ја исклучиле rojadirecta има срање стримови, едино некој скриени ако има да даде :)

Без Роналдо?

Шо бе Карло да не дава подршка на Луис Енрике

Keylor Navas, Marcelo, Ramos, Varane, Arbeloa, James, Kroos, Khedira, Bale, Isco y Benzema.

Како е можно ова? Касиљас и Роналдо да не стартуваат на ваков на важен натпревар? :nesumjas:
#карлоодиси
#избори2015

Со Корнеља и Лудогорец играше Роналдо, со Атлетико одмара.
Сумљиво ми е нешто овде, знаејќи го Роналдо...само да не се повредил на загревање.

Keylor Navas, Marcelo, Ramos, Varane, Arbeloa, James, Kroos, Khedira, Bale, Isco y Benzema.

Како е можно ова? Касиљас и Роналдо да не стартуваат на ваков на важен натпревар? :nesumjas:
#карлоодиси
#избори2015
Чекај прво нека ги заследи Челси на инстаграм утре КР7

Cristiano's been benched cause of some "discomfort" in knee, not because he needs rest. [COPE]

@paraglajder Како што сите деца успеаја во Гетафе така и овој ќе им го шитнеме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom