Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Ја да сум на место на Бејл, ќе ја донесам топката од центар до пеналтик и ќе ја рогнам во голаут. Од кога тоа Реал стана Барселона? Од кога еден играч почнува да му наметнува на цел тим што му се свиѓа а што не? Дали имал кредит или не ич кур не ми чуе, али не можеш прво да промашиш празен гол, те нема нигде цела текма и после просераваш зошто некој не ти подал пред гол само да ја гурнеш со нога и дебилно да прославиш. И ќе ми биде ќеиф да го шитнат Бејл, да видиме после кој ќе биде кривецот. А Бензема место да коментира нека го врати филмот назад, некаде лани на почеток на сезона, до душа и сега ништо посебно придонес нема освен што не се брука.
Ја осеќаш разликата меѓу промашување на шут од осврт и класично себичење кога имаш двајца слободни фудбалери кои чекаат само да ја погодат празната мрежа? Ако не ја осеќаш, нема потреба да се дискура.
И не, не е само оваја утакмица, цела полусезона е. Ама ајде, од сега ќе гледамо само на резултати и ќе свршуемо на асистенција или гол од Бејл, а ќе замижимо на тоа што усеруе по 10 акцие на утакмица.

Денис Беркамп: ,,Кога навистина тргнеш да навиваш за некој фудбалски клуб, не навиваш за него поради трофеите, фудбалерите, или успешна историја. Навиваш за него поради тоа што во тој клуб си се пронашол себе, поради тоа што си пронашол место каде што припаѓаш.''

Мартин Одегард е во Мадрид и во наредните неколку денови би требало да потпише за нас. :misticen:

Овој не само кај нас, беше и во Минхен па незнам Ливерпул, кај пола Европски клубови беше се прошета така да ништо не е сигурно.

10891910_1274517309255149_3848409473719383466_n.jpg

HAHHAHAHA

Мартин Одегард е во Мадрид и во наредните неколку денови би требало да потпише за нас. :misticen:
Како тоа фанојте на Барса се израдуваа дека го земале пред нашиот нос... :( :D

Kje ima komedii radi toa deteto...kaj i da otide,site go prepishaa za svoj igrac..a otide po 5_6 klubovi na poseta o zapoznavanje..

Nasive i 16ka broj mu dale,i prvotimski status :D

Славковски бр 2 :pos:

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Иначе сакам да испаднеме од купот да имаме сигурна Ла Лига :D :D

Се шпекулира:
Cristiano is the Golden Ball winner with 89.7% of the Balón d'Or votes 2)Neuer 5.8% 3) Messi 4.5%

^ Не е можно толкава разлика меѓу гласовите. Мада најверојатно таква ќе биди поставеноста (според букмејкерите).

Ќе потпише за Реал само ако е во првиот состав, не сака ни да чуе за Кастиља.
Според она што го гледам детево е арогантно и си го преценува талентот. Еден Иско едвај фати место во Реал, овој е години назад за да има таков статус. Нека си најде друга екипа, тешко дека ќе заигра за Реал, а и ако е толку добар Флорентино може да го купи понатаму, парите не се битни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom