- Член од
- 8 април 2007
- Мислења
- 16.034
- Поени од реакции
- 9.126
Ја осеќаш разликата меѓу промашување на шут од осврт и класично себичење кога имаш двајца слободни фудбалери кои чекаат само да ја погодат празната мрежа? Ако не ја осеќаш, нема потреба да се дискура.Ја да сум на место на Бејл, ќе ја донесам топката од центар до пеналтик и ќе ја рогнам во голаут. Од кога тоа Реал стана Барселона? Од кога еден играч почнува да му наметнува на цел тим што му се свиѓа а што не? Дали имал кредит или не ич кур не ми чуе, али не можеш прво да промашиш празен гол, те нема нигде цела текма и после просераваш зошто некој не ти подал пред гол само да ја гурнеш со нога и дебилно да прославиш. И ќе ми биде ќеиф да го шитнат Бејл, да видиме после кој ќе биде кривецот. А Бензема место да коментира нека го врати филмот назад, некаде лани на почеток на сезона, до душа и сега ништо посебно придонес нема освен што не се брука.
И не, не е само оваја утакмица, цела полусезона е. Ама ајде, од сега ќе гледамо само на резултати и ќе свршуемо на асистенција или гол од Бејл, а ќе замижимо на тоа што усеруе по 10 акцие на утакмица.