JB00F
DDoS
- Член од
- 21 јануари 2014
- Мислења
- 3.630
- Поени од реакции
- 2.964
Арените многу, многу, многу тешко... Тие само за Телеком се...Поголеми се шансите Спорт Клуб да го вратат одколку Арена Спорт каналите да ги видиме на Близу.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Арените многу, многу, многу тешко... Тие само за Телеком се...Поголеми се шансите Спорт Клуб да го вратат одколку Арена Спорт каналите да ги видиме на Близу.
а не можеш ли Скај Спортс да гледаш ако ставиш дримбокс?Значи: AS каналите се достапни само преку Телеком, нема ниту еден друг оператор. Ситуацијата е иста како и во Хрватска, и таму се достапни само преку тамошнито Телеком.
Ако ги има кај некои кабелски оператори, тоа со сигурност е пиратерија
SK каналите поверојатно е дека ќе ги вратат, бидејќи многумина погоре се согласуваат дека не сака Blizoo да изгуби корисници
Алтернатива за овие канали нема, Англиска, Шпанска итн итн имаат права за пренесување само преку SK во Македонија, а не и некои други канали. Читав по коментари на некои места, Скај Спортс, тие се мисловна именка, бидејќи тие се нудат само во Англија![]()
а не можеш ли Скај Спортс да гледаш ако ставиш дримбокс?
У свак случај. Додуше да ви кажам право баш ме гајле за Близу, одамна се снајдов со стримовите. Од овие сум разочаран, наместо HD Sport Klub да стават, овие тотално усраа.Поголеми се шансите Спорт Клуб да го вратат одколку Арена Спорт каналите да ги видиме на Близу.
Зборувам за кај оператори, не за дримбокса не можеш ли Скај Спортс да гледаш ако ставиш дримбокс?
Проблемот е што ја кикнаа и најголемата страна за стримување во исто време ,па многу е потешко да се најде квалитетен хд стрим.У свак случај. Додуше да ви кажам право баш ме гајле за Близу, одамна се снајдов со стримовите. Од овие сум разочаран, наместо HD Sport Klub да стават, овие тотално усраа.
greska si druze se naoga dobar stream i toa u hd sekgas samo treba da imas sopcast instalirano i ke gledas tuka http://soptv.sx/Проблемот е што ја кикнаа и најголемата страна за стримување во исто време ,па многу е потешко да се најде квалитетен хд стрим.
Па ако им ја видиш моменталнава понуда на канали уште тој луксуз да си го направат да ги нема Спортклуб незнам што друго ни останува освен да бараме друга опцијаЗначи: AS каналите се достапни само преку Телеком, нема ниту еден друг оператор. Ситуацијата е иста како и во Хрватска, и таму се достапни само преку тамошнито Телеком.
Ако ги има кај некои кабелски оператори, тоа со сигурност е пиратерија
SK каналите поверојатно е дека ќе ги вратат, бидејќи многумина погоре се согласуваат дека не сака Blizoo да изгуби корисници
Алтернатива за овие канали нема, Англиска, Шпанска итн итн имаат права за пренесување само преку SK во Македонија, а не и некои други канали. Читав по коментари на некои места, Скај Спортс, тие се мисловна именка, бидејќи тие се нудат само во Англија![]()
Ја знам, не мора да ја видам. Или трингови или FTA канали нудат. Чиста случајност е да се види нешто поквалитетно, на пример ДискавериПа ако им ја видиш моменталнава понуда на канали уште тој луксуз да си го направат да ги нема Спортклуб незнам што друго ни останува освен да бараме друга опција
Ќе ја sирнам утре ,но проблемот со сопкастот е што ги гасат серверите и тешко на раат да изгледаш цел меч. Ацестримот ми беше супер ,но сега и тоа го нема.greska si druze se naoga dobar stream i toa u hd sekgas samo treba da imas sopcast instalirano i ke gledas tuka http://soptv.sx/