A1 TV Lite (ONE BoomTV/Vip TV Lite) безжична DVB-T телевизија - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Член од
11 јули 2014
Мислења
1.124
Поени од реакции
341
Фала богу, им текна да го тргнат тоа сра*е од канал (Класик ТВ). Се чудам од кај им дојде идејата воопшто да го стават во понуда. Досега на никој каб. оператор го немам видено. И уште едно фала богу што новиот канал ќе биде достапен во основниот пакет без дополнителна претплата. :) Се надевам ќе понуди добри филмови во овие студени зимски денови.

Јефто

@JeftoMKD | Јефто™
Член од
30 октомври 2011
Мислења
2.732
Поени од реакции
1.308
Фала богу, им текна да го тргнат тоа сра*е од канал (Класик ТВ). Се чудам од кај им дојде идејата воопшто да го стават во понуда. Досега на никој каб. оператор го немам видено. И уште едно фала богу што новиот канал ќе биде достапен во основниот пакет без дополнителна претплата. :) Се надевам ќе понуди добри филмови во овие студени зимски денови.
Мислам дека си грешка, првиот Cinestar TV ќе биде во основниот, а оставатите два канали: Cinestar Action и Cinestar Premiere 1 мислам дека ќе си бидат во дополнителните пакети.

JB00F

DDoS
Член од
21 јануари 2014
Мислења
3.545
Поени од реакции
2.911
Има некој инфо дали Близу и БумТВ ќе се спојат, или пак не?

Член од
11 јуни 2011
Мислења
382
Поени од реакции
187
На боом тв договорите за Спортклуб им истекуваат на 31 Јануари 2015, да се надеваме дека ќе ги продолжат и нема да настане истата ситуација како со Близу...

Член од
11 јули 2014
Мислења
1.124
Поени од реакции
341
Веројатно ќе ги обноват со оглед на тоа што би останале само со два спортски (Eurosport 1 & 2).

Член од
11 јули 2014
Мислења
1.124
Поени од реакции
341
Ме интересира дали можи тоа назад кај што се става џекчето од антената на ресиверот да се рашири/стесни? Нешто прееска немаше сигнал па татко ми пробувал со виљушка. Па затоа ме интересира дали можи поради тоа да се рашири пошто потоа пробував да го стеснам (иако не знам дали беше раширено) иако тешко одеше. Имал некој вакви искуства досега?

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Ме интересира дали можи тоа назад кај што се става џекчето од антената на ресиверот да се рашири/стесни? Нешто прееска немаше сигнал па татко ми пробувал со виљушка. Па затоа ме интересира дали можи поради тоа да се рашири пошто потоа пробував да го стеснам (иако не знам дали беше раширено) иако тешко одеше. Имал некој вакви искуства досега?
Со сила железо ќе свиткаш не па џекчето. Пробај прво дали можиш да приклучиш џек на него, а не прво да стеснуваш оти ќе го извиличиш.

Член од
11 јули 2014
Мислења
1.124
Поени од реакции
341
Можеше да се уклучи џекче на него ама си мислев да не е олабавено малку. Затоа прашав дали е можно да се шири/тесни.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Можеше да се уклучи џекче на него ама си мислев да не е олабавено малку. Затоа прашав дали е можно да се шири/тесни.
Ако бери и ако е функционално ич не го гибај.
Можиш и да го рашириш и да го стесниш ама ќе го извиличиш оти е круг

Kajgana Shop

На врв Bottom