Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Интересни ти се, али почеток на сезона е кој ги знае се им ебам. Ме изгоре онаа Кејс вчера, да ја изгори црнец. Против Цибулкова 36 винери и 16 грешки имаше, проследени со 12 аса, вчера 4 аса, 679 неизнудени и не знам таму помалце винери од завчера. Да и ебам тоа овцата.@Stefan-kobe Стефане мислење за тенисиве:
Беден 2
Донској 2
Кавчич 2
Колшрајбер 0-2[DOUBLEPOST=1420540148][/DOUBLEPOST]Инаку фудбали од мене:
Удинезе 0-2
Торино (0) 2
Џенова Х2
Чезена (+1.5) 2
Гленавон Х2
Рил (0) 1
Евертон (0) 2 и Х2
Парма ГГ
Се играат сингл, да се разбереме![]()
Колку и да е умрена у дерби се е могуче, мотивацијата е огромна, секој сака да се докаже.Јувентус е чист 1 и т1 бе...какov X2 какви бакрачи,Интер е умрена екипа без мадиња моментално
трупајте на 2 у 2 штом Џонкац вика дека е кецЈувентус е чист 1 и т1 бе...какov X2 какви бакрачи,Интер е умрена екипа без мадиња моментално
Ау Џони зашто бе?? Таман мислев кец сингл...Јувентус е чист 1 и т1 бе...какov X2 какви бакрачи,Интер е умрена екипа без мадиња моментално
Страмачиони, Интер, рекордот на Јуве, Јувентус Арената. Е ова.Колку и да е умрена у дерби се е могуче, мотивацијата е огромна, секој сака да се докаже.
Шo биднa сo тoa дa пoгoдиме 20/20 @Стaврoгрин ? Јa чекaм уште Фиoрентинa 1-4 гoлa aјде![]()
Еве типoви oд мене. 18:00 Pisa-Forli 19:00 Lecce-Lamezia