Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
@Кико Д.
Денес пак Легионерите против Снајперите очекувам традицијата да продолжи,значи 1

@Кико Д.
Денес пак Легионерите против Снајперите очекувам традицијата да продолжи,значи 1
Aххх дури сега видов, т.е. сега станав.....
А зошто играт пак ко вчера играја ? :D

Некој да не знај дали ја има во живо во бет сити да се игра ?

@Stefan-kobe Стефане мислење за тенисиве:
Беден 2
Донској 2
Кавчич 2
Колшрајбер 0-2[DOUBLEPOST=1420540148][/DOUBLEPOST]Инаку фудбали од мене:
Удинезе 0-2
Торино (0) 2
Џенова Х2
Чезена (+1.5) 2
Гленавон Х2
Рил (0) 1
Евертон (0) 2 и Х2
Парма ГГ
Се играат сингл, да се разбереме :)
Интересни ти се, али почеток на сезона е кој ги знае се им ебам. Ме изгоре онаа Кејс вчера, да ја изгори црнец. Против Цибулкова 36 винери и 16 грешки имаше, проследени со 12 аса, вчера 4 аса, 679 неизнудени и не знам таму помалце винери од завчера. Да и ебам тоа овцата. :D

Јуве 1.50 бе :pos: Језда Интер е каде каде послаб од Јуве ама 1.50 на едно од трите најголеми дербија во Италија мислам дека во најмала рака е мизерен коефициент. Ја пуштам х2 навивачки на едно ливче, кој ги ебе.

Последно уредено:
Јувентус е чист 1 и т1 бе...какov X2 какви бакрачи,Интер е умрена екипа без мадиња моментално
Колку и да е умрена у дерби се е могуче, мотивацијата е огромна, секој сака да се докаже.

Колку и да е умрена у дерби се е могуче, мотивацијата е огромна, секој сака да се докаже.
Страмачиони, Интер, рекордот на Јуве, Јувентус Арената. Е ова.

Шo биднa сo тoa дa пoгoдиме 20/20 @Стaврoгрин ? Јa чекaм уште Фиoрентинa 1-4 гoлa aјде :jeeee::ајнапиво::ojeaa::zloo:

Еве типoви oд мене. 18:00 Pisa-Forli 19:00 Lecce-Lamezia

Live:
Аталанта (0) 2.65
По тоа што погледав до сега, Џенова би требало да го изеде стапот денеска.

Опасна борба ќе има тука, Стефан вика Јуве x2, Џони вика Јуве 1. На крај ќе ја одложат утакмицата.

@Ставрогин Еве две утакмици. Иако не е почнато натпреварувањето, чисто да видам каков епилог ќе имаат. Малага-Леванте и Јуве-Интер.

Момчета почна некој да игра на македонскава страна 2win? Направив акаунт али од каде може да се прикачат пари, активно е или? Никаде не гледам за депозит да се направи упм. Ќе си терам и денес на странскиве, ако не најдам начин да депозитирам на оваа :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom