ЕПа тогаш овој сигурно не се повторуваааа гледани ми се сите тие ама не можам да ги репризирам често ко другите![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ЕПа тогаш овој сигурно не се повторуваааа гледани ми се сите тие ама не можам да ги репризирам често ко другите![]()

Tree of Life и American Beauty се супер филмови, но не беа баш mindblowing (од тие што ги имам гледано во листава). Инаку, Eternal Sunshine of the Spotless Mind ти е a must watch! Симнувај го што побрзо!http://matadornetwork.com/bnt/the-red-pill-10-films-guaranteed-to-blow-your-mind/
Dobra e listava, fanovi na Matrix, Fajkla so zborevme prethodno, must watch vi se filmovive.
Go nemam gledano Brazil, The Network, Walkin Life, The Mindscape of Alan Moore i Eternal Sunshine of the Spotless Mind, drugovo mi e gledano, kaj i da i ovie ke gi izgeldam nekad valjda![]()
Колекција Хичкок.Дечки дајте предлог добар трилер/мистерија од типот на Gone Girl, Prisoners, Zodiac...Немора 2014, ама нека биде барем задњиве 10-15 години![]()
Tree of Life е глупост само хипстерите го прават 2deep4u. Почна интересно, втората половина забега усвет.Tree of Life и American Beauty се супер филмови, но не беа баш mindblowing (од тие што ги имам гледано во листава). Инаку, Eternal Sunshine of the Spotless Mind ти е a must watch! Симнувај го што побрзо!
Јас сум далеку од хипстер, верувај, а сепак сметам дека Tree of Life беше и повеќе од ОК филм. Може нема некоја mindblowing приказна, но приказната не е најважниот сегмент од еден филм (see: Baraka). Она што мене ме импресионираше од него е начинот на кој е пренесена (и тоа малку од) приказната: импресионистички, како нафрлани сеќавања од подсвеста на еден човек. Таков пристап во кинематографијата ретко се гледа.Tree of Life е глупост само хипстерите го прават 2deep4u. Почна интересно, втората половина забега усвет.
Го гледав кога излезе, на квалитетна снимка, и денес кога ќе се сетам на него ми идат само некои сцени со семејно насилство и убави пејсажи што горе доле ги има на реклама за самсунг галакси.

Ти и wot ќе имате дупла забава за време на Оскарите, ден порано од нас другите, сега кога филмов ви стана главен фаворит за Златна Малина.The Interview
![]()
падна, а коа видов првиот ден дека има златна 10ка оцена на ИМДб се шокирав, сега кога падна на 7,3 е океј, таман на место му е рејтингот, тоа и се поклапа со мојот рејтинг.
Ти и wot ќе имате дупла забава за време на Оскарите, ден порано од нас другите, сега кога филмов ви стана главен фаворит за Златна Малина.
Со среќа!![]()
Не само филмот што е фаворит за најлош филм, туку како можни номинирани се спомнуваат и Франко и Seth Rogen (who the fuck is he
) за најлоши актери, и уште еднаш и двајцата заедно во категоријата за најлоша актерска екипа. Но, Ио - и Егзодус е меѓу можните освојувачи за најлош remake, prequel, rip-off или sequel. 
Мојот омилен филм
Златна малина, ама ќе добие и ќе биде комплетШто му фали на The Interview?