Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.485
- Поени од реакции
- 64.478
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@Io Sono Interista само еднаш ти беше глеан? Ја луѓето ги делам на оние што не го гледале фајкла и оние што го гледале 10+ пати. И оние што немаат вкус.
И оние што немаат интернет или ТВ, во Африка рецимо.
. Знам дека одамна се збори за филлмов, али реално не премногу луѓе беа загреани да го гледаат истиот од тоа што видов на темава пред да го проверам и јас самиот, чисто од љубопитност. А и во ред е тоа, бидејќи и не е за сите. Особено ако не им се допаднал Another Earth. Јас дека обожавам вакви филмови, може мислењето ми е пристрасно, што знам.
Фак ју бе.
А што ако излезе нов филм со Ане, сaундтрак made by Muse?![]()

^Bitch Please

I didn't saw this coming...Фак ју бе.
А што ако излезе нов филм со Ане, сaундтрак made by Muse?![]()

The Usual Suspects, Insomnia, Triangle, Memento...Дечки дајте предлог добар трилер/мистерија од типот на Gone Girl, Prisoners, Zodiac...Немора 2014, ама нека биде барем задњиве 10-15 години![]()
The ChaserДечки дајте предлог добар трилер/мистерија од типот на Gone Girl, Prisoners, Zodiac...Немора 2014, ама нека биде барем задњиве 10-15 години![]()
Дечки дајте предлог добар трилер/мистерија од типот на Gone Girl, Prisoners, Zodiac...Немора 2014, ама нека биде барем задњиве 10-15 години![]()