Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
@Io Sono Interista само еднаш ти беше глеан? Ја луѓето ги делам на оние што не го гледале фајкла и оние што го гледале 10+ пати. И оние што немаат вкус. :D

И оние што немаат интернет или ТВ, во Африка рецимо.

И оние шо имаат кабелска од близу.

Абе реков дека се зезам бе :D. Знам дека одамна се збори за филлмов, али реално не премногу луѓе беа загреани да го гледаат истиот од тоа што видов на темава пред да го проверам и јас самиот, чисто од љубопитност. А и во ред е тоа, бидејќи и не е за сите. Особено ако не им се допаднал Another Earth. Јас дека обожавам вакви филмови, може мислењето ми е пристрасно, што знам.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Гледан ми е многупати, ама последен пат пред 6-7 години можеби. Се вртеше на една приватна телевизија на времето, на ВХС :)

^^ Мене ни така не можеш да ме натераш, со пиштол на чело евентуално.

Io, ne praas background check ko primas luge u tim...?

Shkorpi, ako ne ti se dopadne fajkla, ja ke ti daam. :D

Brat, plakas net? Ako da, nemoj. Ovie 3-4 giga moes od wifi da gi simnes od nekade popat.
Ne im davaj 500ce za dzabe. :D

Дечки дајте предлог добар трилер/мистерија од типот на Gone Girl, Prisoners, Zodiac...Немора 2014, ама нека биде барем задњиве 10-15 години :D

Дечки дајте предлог добар трилер/мистерија од типот на Gone Girl, Prisoners, Zodiac...Немора 2014, ама нека биде барем задњиве 10-15 години :D
The Usual Suspects, Insomnia, Triangle, Memento...

Цел ден го потрошив бараjќи квалитетен торент за Interstellar...
Значи на rarbg кадешто обично спуштам - ГО НЕМА...Од Замунда нејќе, појма немам зашто, од utorrent два пати го спуштив, квалитет - катастрофа...И не го гледам за инат дури не најдам добар торент...Така да- HELP...
Еве од овде- катастрофа беа https://torrentz.eu/search?q=interstellar+2014

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom