Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Солиден е филмот, со ДекстерУтре од 10 на МТВ cold in july филм од 2014. Ова прв пат им е да даваат нови филмови или?
Го гледав ко излезе, има малце Полат моменти, но интересна приказна разработува со пресврти.
. Не сакавте да го чепнете ни со 10 foot pole ни под разно. Кога реков ај јас ќе го ѕирнам филмот чим толку ризичен e па ќе пишам, тогаш као демек зачешавте глави, а па кога изнесов позитивни импресии само @Iceboy нека е жив и здрав прочита и лајкна. Другиве почекавте некоја страна и после сите одеднаш земавте да пишувате дека сте го гледате ради препораки или не знам што. Ма мрш таму! Педери
.
.Го гледав ванила скај, не ме воодушеви баш нешто многу зошто малце се испреплетени настаните иако на крајот ми станаа јасни некои работи дека живее во сон и сам ги создава ликовите и случките, но сепак кога го направи последниот избор се прашувам што се случи. Треба да го погледам уште еднаш за некое време.

[DOUBLEPOST=1420282844][/DOUBLEPOST]The Theory of Everything ништо посебно, ок филмче, ама ако не му дадат Оскар на дечкото што го одглуми Стивен Хокинг, гомна да јадат.Постирај влезници од кино маратон ја ќе го репризирам Фајкла![]()