Па не е баш за ништо .... јас си го полнам мобилниот преку таа усб порта
Тоа е зошто нема кај да снима на друго место. МаxTV-то има хард диск во него (160 ГБ мислам).И не може да се користи USB-то за ништо друго.На бум-тв во усб портот може да закачиш и да снимаш од тв нешто таму. На максот нема таква опција ?
a тоа што си го снимил на внатрешнит не може да го копираш на усб преку тој порт и после да го користиш на друго место?Тоа е зошто нема кај да снима на друго место. МаxTV-то има хард диск во него (160 ГБ мислам).И не може да се користи USB-то за ништо друго.
Од ниеден рисивер не можеш сниманиот материјал да го извадиш на компјутер или на друго место. Снимките се енкриптирани по барање на аек или авму или некое друго тело заради заштита на авторските права.a тоа што си го снимил на внатрешнит не може да го копираш на усб преку тој порт и после да го користиш на друго место?
во новите нема хард дискТоа е зошто нема кај да снима на друго место. МаxTV-то има хард диск во него (160 ГБ мислам).И не може да се користи USB-то за ништо друго.
Прескенирај.Хаха се зезам,пробај од мтв 1 па назад врти,последни се,кај мене ги има и по 2 3 пати истите.SciFi го нема веќе кај мене, но ги нема ни новиве
Прoбaв, нo џaбе.Прескенирај.Хаха се зезам,пробај од мтв 1 па назад врти,последни се,кај мене ги има и по 2 3 пати истите.
Можеа и подоброПрoбaв, нo џaбе.
Вaљдa сaмo зa кoрисниците нa Стaрт пaкетoт е. Јaс сум нa Бејзик, тaму гo имaше SciFi, нo нa веб сaјтoт пишувa декa е кaнaл сaмo зa Стaрт и Кoмфoрт пaкетoт
Ај -1 кaнaл...
Сo 2 филмски кaнaли вo нoвaтa 2015