Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Друго за сумиве кој ги кажуваш секако дека не е така ќе живеам на Хаваи, но доколку сум во + месецов од спортска 50к евра тогаш сигурно нема да си го тупам умов на форум кајгана каде сите бараат магија за да им биде тикетот добитен. А за мене дали имам видено 1000 е на едно место е многу глупаво од твоја страна и да имам да не тие во мисла :)

Немора да ми објаснуваш повеќе, не се разбираме а нема ни да се разбериме. Поз.

Се е во ред, само те молам цитирај ме каде сум напишал дека сум месецот плус 50 000 евра? :vozbud:

Се разбира дека ќе ги колнам. Ич не ми е гајле дали ќе отворат он лајн кладилница, но ако ми блокираат сајтови од кои јас живеам, се разбира дека сакам да умрат сите, до трето колено.

ПС. Како бе скоро исти се коефициентите, на нашите кладилници се 1.90, овде се 1.85.

Абе не пишувајте небоулози, какви 35 посто одземање поради законот за хонорари. Значи не се исто парите од хонорари и парите од игри на среќа. Овде си плаќаме 10 посто од добивката и тоа е тоа. Земањето 35 посто од хонрарите иако е исто една огромна глупост, не е поврзано со добивките од кладењето.

Како бе на никој не ни текнува турциве на сингл да ги играме обратно со по 1000-тка.

Имале одлични комбинирани типови :pos:

Оти не стават азиски хендикеп? На бет365 зависно од натпреварот разликата меѓу чист кец и хендикеп 1(-1.5) знае да биде и до 0.6. Просто кажано на кец ако е 1.3, на кец(-1.5) може да биде и 1.9. Реал Мадрид, Баерн Минхен и уште неколку тимови при коеф. за кец од 1.1, со хендикеп знае да биде околу 1.35. Плус тоа имаш можност да се покриеш да го играш -1 на малку понизок коефициент каде што ако заврши со победа од 1 разлика ти се смета 1 коефициент.

Друга работа е што оваа наша онлајн кладилница пола е државна и пак се плаќа данок. Државата добива кога губиш, а исто си наплаќа данокби кога добиваш.

Абе не пишувајте небоулози, какви 35 посто одземање поради законот за хонорари. Значи не се исто парите од хонорари и парите од игри на среќа. Овде си плаќаме 10 посто од добивката и тоа е тоа. Земањето 35 посто од хонрарите иако е исто една огромна глупост, не е поврзано со добивките од кладењето.

Се надевам дека е така,но за секој случај треба да се распраша ситуацијава...јас кога ќе ме однеси патот би прашал и во УЈП бидејќи и овие пари стигаат на твое име и се рачунаат како дополнителни приходи како што пиши во законот..иначе 115.200 е сумата која не смее да биди надмината односно 12 минимални годишни плати

Момци искрено не очекувајте некоја позитивна работа во новава кладилница. Гледам објаснил Ставро претходно, така да да не се повторувам само ќе кажам дека нема да им изиграм ниеден тикет во таа кладилница, онака за инат.

А ова со 35% за хонорарците нема шанси да ги опфати кладилничарите.

Се надевам дека е така,но за секој случај треба да се распраша ситуацијава...јас кога ќе ме однеси патот би прашал и во УЈП бидејќи и овие пари стигаат на твое име и се рачунаат како дополнителни приходи како што пиши во законот..иначе 115.200 е сумата која не смее да биди надмината односно 12 минимални годишни плати
Не, ова е пресметано по новата минимална плата. За минатата се рачуна по таа минимална што беше 8050 месечно, значи околу 96 000. Ти плаќаш данок на добивката, ако надминеш таа граница, а си невработен, плаќаш за здравствено. Ако си вработен никому ништо

Не, ова е пресметано по новата минимална плата. За минатата се рачуна по таа минимална што беше 8050 месечно, значи околу 96 000. Ти плаќаш данок на добивката, ако надминеш таа граница, а си невработен, плаќаш за здравствено. Ако си вработен никому ништо

Не не,ова што го спомнав погоре нема врска со ова што го пишиш(веќе го знаев ова) туку мислев за хонорарите и нивните 35%,значи овде и да си вработен и да си невработен те опфаќа ова 35% бидејќи се сметаат како дополнителни приходи,само што не сум сигурен дали важи и за игрите на среќа..и се смета според новата минимална плата од утре што ќе биди 9.600 а досега беше 8.880(не знам зошто напиша 8.050)

Momci da ve prasam cisto informativno utre dali ke rabotat kladilnicite i vo slucaj ako rabotat do kolku saat najkasno. Poz imajte ubava vecer

Тотал на најнерезултативначетвртина: Кливленд - Милвоки
(42.5) + 1.9 @BetCity
Очекувам вечер да мавнат во сите четвртини над оваа граница.Имаа 2 натпреавари меѓусебно во оваа сезона и во ниедна четвртина не паднаа под 46 коша.Така да мислам треба лагано да си влезе :)

Друга работа е што оваа наша онлајн кладилница пола е државна и пак се плаќа данок. Државата добива кога губиш, а исто си наплаќа данокби кога добиваш.
Дoбрa пoентa. Држaвaтa терa бизнис и ти викa и дaнoк ќе ми плaтиш a oд тебе прaи прoфит сo сaмaтa дејнoст. Пaсoшoт сaмo и збoгум oд oвaa вукoјебинa.

Саутемптон-Арсенал гг3+ 2.25 во спортлајф, а кај влада 2.30 :D

Првиот quote : https://www.2win.mk/vervet/ui/#terms/fees/
Вториот: Сигурен си дека е во изработка? Кај пишува? Или имаш инсајдери?

Па добро бе мајкаму стара. Не знам дали се секавате кога Арсенал сакаше да го купи Суарез за 40 000 001 шо му пиша Џон Хенри. Дај да му пишиме и ние шо пушат во влада горе и дали освен народот клецкаат и нешто друго. Абе ова ни во Северна Кореа го нема бе не ми се верува те крадат на секој можен начин.

Туку зборов ми е за кладилницава. Ако има некој што ќе успее да биди во + со овие да неречам ама би го сечел половиот ми орган.
Прво, провизија 1,5 кога клаваш пари
Второ, маргина што ја има кладилницата без разлика колкава е и што незе и овозможува да биде во +
Трето, данок на добивка 10%
Четврто, провизија кога подигнуваш пари(ретко кога би стигнале до овој чекор)

Абе ионака е тешко да фатиш некој денар од обложување, па уште на времето дури немаше вакви даноци и срања беше тешко да фатиш пари, сега со ова е мишн импосибл.

Секоја му чест на оној што ќе игра во ова срање, барем немора да се мачи ич, слободно нека појди во Скопје кај чичко Гвујо и нека му ги остави парите пред врата

Дa бе, ќе зaбoрaвев дa пишaм, искaчaње вo плус сo oвaa клaдилницa мaлo мoрген. Пoдoбрo пaрите oстaјте им ги нa oние питaчине пред ГТЦ и кaј Битпaзaр нa семaфoрите, бaрем ќе ве блaгoслoвувaaт дoдекa се живи. Акo сте мaзoхисти и сaкaте дa дoнирaте зa мудaтa нa Букефaл и рoгoвите нa бикoт нa улицa Мaкедoнијa јa немaм ништo прoтив, вaши пaри вaше прaвo.

слабо сте активни нешто денеска, а имам еден прелаз мојте да го синглирате

23:55 RAKIJA - PIVO 1/2 ( 1,05 ) SIGURNOST: 100% VLOG : 10/10

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom