Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Конечно до нет и ја стигнав во овој хаосов овде
Ке ја издупат и Бетсити сеа со ова 30 денари шо го напраја и неписмените ке одат да уплакаат таму баш прееска и јас видов и бонуси нешто даваат на одреден број утакмици.

Зошто?
Уште да прашам каде има БетСити низ Источна Македонија?
Па незнам највероватно затоа што само они останаа со 50 денари минимум па да не се единствени..Има и бонуси за секоја утакмица над 1,40 коеф мислам дека само незнам точно како идеа бонусите треба да разглеа убаво.Обично кај мене у Ѓорче цело време едни исти типци се што играат на голема уплата 10к 20к,и прееска влагам да уплатам се чудам бет сити преполн ама ете зашто било.Македонче пусто едвај чекаше 30 денари минимум :D

немам мн искуство со онлајн кладилнициве.. освен wwin за тикети играње (не во живо) има некоја подобра кладилница ?

Да ти ебам и кладилници ѝ се .............
Каде те па крадат со квоти, гоелми маригини, па одозгора фалеше и данок..
Одмилено ми е повеќе да влегувам во кладилница, поради тоа што не знам веќе каде е најпогодно со квоти и понуди ..:nesumjas:

Да ти ебам и кладилници ѝ се .............
Каде те па крадат со квоти, гоелми маригини, па одозгора фалеше и данок..
Одмилено ми е повеќе да влегувам во кладилница, поради тоа што не знам веќе каде е најпогодно со квоти и понуди ..:nesumjas:
Пoчекaј 1 неделa, мнoгу дилеми ќе рaзрешиш. Претстoјaт мнoгу турбуленции нa пaзaрoт нa клaдење вo следните некoлку денa.

Не сум ни сoнувaл декa нa кoнечен и дуплa шaнсa вo Кoпaчкa ќе ги видaм oвие квoти :ROFLMAO:
Прегледај го приврзокот 110660
Стигa кoнкуренцијa и пичињaтa нaмaлијa мaргините :love:
Во билтен ги намалуваат, али затоа си ебале мајката и во моментот кога уплаќаш ќе ти ги уплатат со тие што ги намислиле ;)

Во билтен ги намалуваат, али затоа си ебале мајката и во моментот кога уплаќаш ќе ти ги уплатат со тие што ги намислиле ;)
И до кога така?
Не си глуп, еднаш ако ти напраат така пак да идеш да уплаќаш таму.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom