Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Пишав едно ливче 4 утакмици кошарка + - кошеви вкупно во Спорт Лајф 3 си ги фатив опуштено и последната Капо Орландо - Варезе во додатокот си беше маргината 156.5 коша кога на ливче 154.5 и ја играв - кошеви и погодете заврши со точно 155 коша :vrtioci: Спорт Лајф се да ви ебамм

Чикаго -7.0 @ 2.15
Чикаго -5.0 @ 1.95
Хјустон - 1-1 @ 2.05
Хјустон -4.0 @ 1.95
Шарлот - прв до 20 @ 1.75
Кемба Вокер 22.5+ @ 1.85
Сакраменто - 201.5+ @ 1.95
Мајами - прв до 20 @ 1.60

Ова за на интернет, кој сака нека искомбинира нека си проба, јас ги измешав пуштив нешто па ќе видиме (:

od igrachi, Vuchko 17.5 +
Wade 23.5 -
Knight 18.5 +
i chikago 2che :))

Леле Роуз aко не го пуштат ич во последна четвртина да даде уште 3 поени кое колнење ќе падне :icon_lol:

Да не знае некој утре со што состав ќе излезе ПСЖ против Интер?

У копачка за баскет се глеаат поени само до регуларен дел или ако заврши нерешено и тие од продужетак се бројат?

У копачка за баскет се глеаат поени само до регуларен дел или ако заврши нерешено и тие од продужетак се бројат?
Регуларен.
Да умрат сите до еден од Милвоки што не му подаваа на Најт на крај, уште поен ми фалеше и нормално на граница заврши. Абе ај.

Регуларен.
Да умрат сите до еден од Милвоки што не му подаваа на Најт на крај, уште поен ми фалеше и нормално на граница заврши. Абе ај.

Исто . . . :boksix:

На Леброн му е роденден вечер, можно е да ги почасти Атланта со некое 30че, особено што претходната имаше шут 4/19. Верувам дека денес ќе превземе со во свои раце, иако Ирвинг се враќа, но сепак Брон е главниот.

Иначе Челзи веројатно ќе ја синглам сигурна победа 2ка, затоа што Тотенхем во секое ебано дерби сезонава не покажаа ништо, т.е. општо цела сезона не покажаа ништо. Против Јунајтед требаше 25 гола да примат, али ги спасија Лорис, стативите/пречките и огромната среќа. Челзи е каде каде подисциплиниран тим од Јунајтед, а и после киксот против Сотон верувам дека ќе нагазат јако за да победат и да останат на врвот.

Јас уште денес ке ја пуштам Челзи 2@1.85
Ке и ставам 1000 денара само толко ми останаа.
:popce:

Само Милвоки 90и нешто+ ме заебаа вчера бе.. :@
А вакви работи се дешаваат само у Спортлајф кога ќе уплатам..да уплатев у Бетсити ќе ме заебаа уште у регуларен дел без продолженија ќе беше..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom