Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
И ебавте матер на една од најинтересните теми со цитирањево. Позз.
ШОКАНТНО ! ЗОКИ ОТКРИВА ! ДАЛИ АМДИ БАЈРАМ СЕ КРИЕ ЗАД НИКОТ МАНУТДЧЕМПИОНС ? ДАЛИ САМО ЦИГАНИ НАВИААТ ЗА МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД ? ДАЛИ И ЕБАА МАТЕР НА ТЕМАТА ? ДАЛИ ЕДИП ПРЕМНОГУ БУКВАЛНО СИ ГО СФАТИЛ "А БЕ ИДИ ЕБИ СИ МАТЕР" ? СЕВО ОВА И МНОГУ ПОВЕЌЕ НАСКОРО !

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.699
Поени од реакции
34.230
Draga Kaygana,

Ona koa ides 5 pati u den u wc, a nemas potreba. :3

B

Blade Torch

Гостин
Кога снежи , роџена мајка под ингеренции на татко ми не може да ме внесе дома . Цел ден шеткам . Шубаво.

Е сега на крај мора да видиш и нешто шо не чини . Дремам на црвено на пешачки на една доста прометна раскрсница . И гледам еден лево од мене во колата , спремен да полета , чека братот да му се смени зелено да тргне . Јас така занесен си чекам , и гледам зелено за пешаци . Таман да пуштам нога , нестрпливово шофериште тргна :aplauz: . Јас стаписан . Од другата страна се пушти зелено за 3 ленти , полни по 3-4 коли во секоја .А улиците нормално - кал цели , да не очекуваш случајно да се исчистени од изненадувачкиот декемвриски снег? Братов со колава ни да застане ни ништо . И ако првите две ленти успеаја навреме да го видат и да прикочат и да му свирнат , таксистот во третата лента ја немаше таа можност. Го удри у заден дел и го сврте за 360 степена . Среќа не удрија уште некоја кола .

Е од вакви џукели волан да ти се одмили да фатиш.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Ок Кеј,

Доста беше смеење денеска со тебе, пукнав.
Уште не сум наспана од синоќа, само 3 саати сум спиена. Е па време е да надокнадам.
Иначе убави човеци држиш тука, и на изглед и на дух. Мило ми е ептен што ве запознав сите иако има мали дупки у меморијата, кој е кој, како и зошто.

Сите ве сакам!:backa:

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Колку лоши месец/два имам чудо едно. Абе како една работа не тргнува за напред. Се надевам дека со почетокот на новава година и за мене ќе започне една нова животна ера.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Колку лоши месец/два имам чудо едно. Абе како една работа не тргнува за напред. Се надевам дека со почетокот на новава година и за мене ќе започне една нова животна ера.
Како бе лоши месец-два? Дипломираше пред месец дена.[DOUBLEPOST=1419804515][/DOUBLEPOST]
Ти си фациште ама реално немаш терминаторско изместена фаца.Not even close dude
Затоа си стаив у тајтл, сеоски Фил Џонс :D

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Како бе лоши месец-два? Дипломираше пред месец дена.[DOUBLEPOST=1419804515][/DOUBLEPOST]

Затоа си стаив у тајтл, сеоски Фил Џонс :D
Епа од тогаш има 2 месеци и 4 дена, така да....:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom