Fantasy Premier League 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Јас пак капитен го имав Ериксен. Не оти планирав за колово да биде тој, ама заборавив да сменам, вајс беше Руни. :sramezliv:
86 вкупно колово.

76, едно од подобрите сезонава. Кејн ми те волимо!

Добро има некое правило колку може да падне цена или што ? 7 кола Стариџ остана на 11.1

Добро има некое правило колку може да падне цена или што ? 7 кола Стариџ остана на 11.1

Цената паѓа/скока во зависност од тоа колку е продаван/купуван играчот во текот на колото.
Стариџ ни е продаван ни е купуван :D

Нема. Фиксната цена му беше висока, исто како на Ван Перси. Ниту на двата многу му паднала цената. Така да, ако го имат купено рецимо 10% од играчите на фантази, и сега 7% го продале нема да му падни цената повеќе од 0.5. Ете на пример сеа Коста ако почнат да го продаваат ќе му падни цената, секако, ама максимум 2-3 милиони, со оглед дека 1.6 милиони му порасна од почетната.

Не знам многу статистика и математика ми се слаби, али го глобала така е. Лани на пример, Ван Перси беше ненормални 14, па не падна повеќе од 12 во минатата сезона.

Нема. Фиксната цена му беше висока, исто како на Ван Перси. Ниту на двата многу му паднала цената. Така да, ако го имат купено рецимо 10% од играчите на фантази, и сега 7% го продале нема да му падни цената повеќе од 0.5. Ете на пример сеа Коста ако почнат да го продаваат ќе му падни цената, секако, ама максимум 2-3 милиони, со оглед дека 1.6 милиони му порасна од почетната.

Не знам многу статистика и математика ми се слаби, али го глобала така е. Лани на пример, Ван Перси беше ненормални 14, па не падна повеќе од 12 во минатата сезона.

Гледам :D 0.7 му е порасната цената на Коста од почеток.
2-3м нема шанси да падне. Еве пример е Агуеро. Преку милион играчи го продадоа за овие неколку кола и цената му падна само 0.5м.

Лани Стерлинг мислам дека беше рекордер по скок на цена. Од 4.5м до 6 и нешто стигна, ако ме држи добро меморијата :) Тоа беше најголемата разлика во цена што сум ја видел на Фантази :D[DOUBLEPOST=1419774659][/DOUBLEPOST]Ван Перси лани падна до 13.5м.
Не го купуваа многу поради високата цена, така што немаше простор за поголем пад.[DOUBLEPOST=1419774712][/DOUBLEPOST]И уште нешто... среќата ги прати храбрите го играта.
Јас не сум меѓу нив, па Де Геа го оставив на клупа :D

Цената паѓа/скока во зависност од тоа колку е продаван/купуван играчот во текот на колото.
Стариџ ни е продаван ни е купуван :D
Па само овој месец го имаат продадено скоро 10.000 луѓе а ни 0.1 не се намали цената.. :(

Па само овој месец го имаат продадено скоро 10.000 луѓе а ни 0.1 не се намали цената.. :(

10 000 луѓе ? Хах...
Да речеме Пеле, за да му падне 0.1м цената, само колово беше продаден од скоро 70000 играчи.

Шубо е да си фан на Челси и да имаш голман и 2 дефанзивци на Сити, win win ситуација и кога прима и кога не прима гол, добро не баш секогаш али многу често. :D

Едно од најбосите кола ова
55 бода само и го чекам Лукаку утре

Едно од најбосите кола ова
55 бода само и го чекам Лукаку утре

НЕВЕРOЈАТНИ 55.
Зa вaкoв низoк прoсек, жaлнo е дa кaжеш САМO 55 :D

Лукaку немaлo дa игрa утре. Не знaм зaштo

НЕВЕРOЈАТНИ 55.
Зa вaкoв низoк прoсек, жaлнo е дa кaжеш САМO 55 :D

Лукaку немaлo дa игрa утре. Не знaм зaштo

па ако земиш во предвид дека по 90-тина имав многу пати сезонава ова само е многу :D
Бони де.....Лукаку ебате то мозокот на sleep :pijani:

Back
На врв Bottom