Еминем

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Ајде до 18 ќе се дочека :vozbud: хаха...аали до сега... Ви Мејд Ју и Крек А Ботл ... се одличниии:pipi:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Ајде до 18 ќе се дочека :vozbud: хаха...аали до сега... Ви Мејд Ју и Крек А Ботл ... се одличниии:pipi:
Иако нема да биде стариот Ем вреди да се чуе зошо Дре стои зад проектот али овие траки нешо не ми напраја мерак

Член од
8 јануари 2009
Мислења
154
Поени од реакции
5
Иако нема да биде стариот Ем вреди да се чуе зошо Дре стои зад проектот али овие траки нешо не ми напраја мерак
Da brat tuka si u pravo nema da bide stariot Eminem ama mene licno mn mi praat merak ama sea jbg sekoj so svoj vkus :) pozz

buba18

God is a DJ
Член од
8 јануари 2009
Мислења
358
Поени од реакции
10
Сеа излезе новата песна ама не ми текнува како се вика
хаха спотот е закон ногу ми е мило што пак се врати :)

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Едвај чекам да дојде 19 мај да го земам новиот албум :vozbud::vozbud:RELAPSE:vozbud::vozbud:

IKO_MC

I'll Shit On You .!.
Член од
8 ноември 2008
Мислења
369
Поени од реакции
14
Ova kje bide front cover na albumot

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Slim Shady си направи еден куп пари ко требаше и сега ич не го боли,има и за внуци и за правнуци.Сега по мое мислење најпаметно му е само нови фаци да ги крева на сцена и од нив да си ќари како што ги крена сите Др.Дре,а во поново време Тимберленд.Ова со албумов му е само бонус на славата што си ја изгради ко бев јас мал :) :smir:

М

Мрак

Гостин
Guess who's back....back again....Shady's back....tell a friend:):)
Убави се и двете корици,но повеќе втората:)Секој ден проверувам да е има видео за некоја нова песна,од овие што ги има неколку нови We made you супер е!Се опседнувам со песнава...
Би било убаво насловот на темава да се промени..нешто како Еминем или Слим Шејди...ако не барем деси да се заени со случи:helou:

IKO_MC

I'll Shit On You .!.
Член од
8 ноември 2008
Мислења
369
Поени од реакции
14
Guess who's back....back again....Shady's back....tell a friend:):)
Убави се и двете корици,но повеќе втората:)Секој ден проверувам да е има видео за некоја нова песна,од овие што ги има неколку нови We made you супер е!Се опседнувам со песнава...
Би било убаво насловот на темава да се промени..нешто како Еминем или Слим Шејди...ако не барем деси да се заени со случи:helou:
Mislam deka ima tema za Eminem,ovaa e druga :helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom