- Член од
- 8 јануари 2009
- Мислења
- 154
- Поени од реакции
- 5
Иако нема да биде стариот Ем вреди да се чуе зошо Дре стои зад проектот али овие траки нешо не ми напраја меракАјде до 18 ќе се дочекахаха...аали до сега... Ви Мејд Ју и Крек А Ботл ... се одличниии
![]()
Da brat tuka si u pravo nema da bide stariot Eminem ama mene licno mn mi praat merak ama sea jbg sekoj so svoj vkusИако нема да биде стариот Ем вреди да се чуе зошо Дре стои зад проектот али овие траки нешо не ми напраја мерак
Мене многу мерак ми праат ... исто такаDa brat tuka si u pravo nema da bide stariot Eminem ama mene licno mn mi praat merak ama sea jbg sekoj so svoj vkuspozz
Ne da se otkaceni tekstovite pogotovo spotot za We Made You kakov mu e hahahaahha.NE E NORMALEN AMA E NAJBOLJE!!!Мене многу мерак ми праат ... исто такаонака у негов стил...откачени текстови....:smir:
ZAKONNNNNNNNNNN!!!Ova kje bide front cover na albumot
![]()
Ne bi trebalo zasto ja slikata ja najdov na oficijalnata web strana na Eminem i ubavo pisuvase deka kje bide album cover:helou:ZAKONNNNNNNNNNN!!!
![]()
Iko brat a ova da ne e front cover???
Mislam deka ima tema za Eminem,ovaa e druga :helou:Guess who's back....back again....Shady's back....tell a friend
Убави се и двете корици,но повеќе вторатаСекој ден проверувам да е има видео за некоја нова песна,од овие што ги има неколку нови We made you супер е!Се опседнувам со песнава...
Би било убаво насловот на темава да се промени..нешто како Еминем или Слим Шејди...ако не барем деси да се заени со случи:helou:
ма шта ти је.. и 5 се малкуMislam deka ima tema za Eminem,ovaa e druga :helou: