Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Џ

ЏинЏер

Гостин
Ау темава после собиранкава била :pijani: :pijanco::misticen: :roker:

Волку забегани, неповрзани, навидум пијани работи што ги рушат правилата немам видено од последната седница на владата.
Какви пијани работи? Какви правила?

D

Daedalus

Гостин
Леле блулејдибаг утре кој рејп ќе ви го направи у темава утре сите вакви ќе бидете

Еј не се зезај пеер и ја сум модератор, како модератор ти кажувам, пази што правиш, ова е строго казниво, немој да цитираш у драга кајгана, не е во ред!!!

Не ме интересира што сте пиеле и сте праеле у Мистик, без цитирање само во ред?

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.245
Поени од реакции
18.449
Jas ne bev na sobirankata. Ama isto kako da sum bil. T.e beter. Draga kajgana ja smetav za najidiotstkata tema na vremeto. Se mi se cinese deka neizzivean narod pisuva ovde. Napaten so eden zbor.

Nova godina e vo sreda navecer i za toa vredi da se zivee. Isto i za denot posle toa. Uste edna 2014 da mi se ponovi nema loso da mi dojde.

Inaku otreznet sum veke, zamislete da dojdev pred dva saati da pisuvam ovde :vozbud:

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Леле блулејдибаг утре кој рејп ќе ви го направи у темава утре сите вакви ќе бидете
Уживај, сите што цитирале, кршеле столој, фрлале со шишиња, повраќале, тагирале пијани фаци, пушеле џоинти... ќе се амнестирани!

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Топката на место и сите околу неа!
Не играм ја, иам колоквиум за спремање.
Абе педер, сите имаме, не биди дете сеа!
Ај вечер ќе дојдам за пауер ренџери, шо.
Ај.
Женска ми е трудна иначе.
Еј, да?
Да бе, онака.
Ќе ми го вратиш цедето со шрек двојката?
Ако го најдам.
Завеса.
Драга кајгана.
Дебелиот и пастрмајлиите :)
Hehe

Juve-Fan

campione d'italia 36
Член од
23 март 2010
Мислења
843
Поени од реакции
1.471
Јас нема да цитирам на темава. Затоа шо сум кул! Ќе цитирам кога ќе забранат цитирање. (A)
Море остај ти то, од кога те вработија на Кајгана почна и ти пуФки да фрлаш.[DOUBLEPOST=1419750494][/DOUBLEPOST]Сакав да прашам бубамарава да не ви е пијана што вака ја испосрале ДК?

Последно уредено:

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.739
Поени од реакции
12.798
ДК

сФака Част :cuc::aplauz:

Толку кул народ одамна не сум запознал. Да не ги тагам еден по еден, си знаат сите, алал да ви е. ТОП ВИКЕНД. ТОП СОБИРАНКА. Малку ми е глупо што веќе бев пијан до Мистик и не се запознав со некој фаци, али следна собиранка..јбг :D

П.С: Лажат за Манчестер :kuracc:

П.П.С: Секој е хејтер на еден или друг начин. Ако стриктно и категорично велиш дека не хејташ и тоа е еден начин на хејтање кон хејтот :pipi:

П.П.П.С: Не е до DJ-от, до тој што ја донесе музиката е :cool:

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.647
Поени од реакции
59.530
Драга Кајгана,
Денес се празнува Успение на Пресвета Богородица - Голема Богородица!
Денес е голем ден за сите Христијани!
Нека не чува мајката Божја, нека ни дава само добро и нека не штити од лошо

:)
Зa мнoгу гoдини некa е

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom