Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.927
Поени од реакции
22.030
Драа

Требаја сам да сам дел од цивилизацију Инки. Или па да вајам статуе на Велигденски острови.

А мноо и сакам да сам се родија у хипи време, аутостоп, ваљање у кал,легање на Гоу,на шопинг у Сан Франциско, на чај у Лондон, рокање до сабајле. И такој омилена боја ми е шарена.
Ама тк ке сам бија тешка иронија. Дете на цвеќето а алергичан на полен.

Prince

PsyTrance, Musica Psychedelica
Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.160
Поени од реакции
2.987
ДК ,
Дај нека завршат проклетиве испити , не е хумано ова , не знам глава кај ми е !!!:sick:
Е после тоа, квалитетно да се испукаме на јако журче :vozbud:
биди ми поздравена

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
„Овој CD ROM, содржи повеќе текст, отколку сите овие листови под мене." - Бил Гејтс, 1994.

Во истото време, го замислувам некој македонски тајкун или политичар како ја држи својата Grand Cayman Bank картица, а долу цел македонски народ и: „ Оваа сметка содржи повеќе пари, отколку сите нивни заедно. И два пати по толку. Море три пати!".

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Драга, кажи му на Злате дека никогаш нема да му биде досадно со куќата :noze: уште и шупа да си направи, мх мх, мераци:love:

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Зошто ... баш планирав куќа да си праам ... сериозно. :гик:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Тоа е таа иронија: Мајка ти прави колач за твојот именден, а ти не можеш да го пробаш, пошто си на диета...:icon_lol:

Иначе порано беше позабавна тема, сега само те читам и 90% од времето превртувам со очи.:(

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.181
Поени од реакции
13.460
Конечно ми помина окцето нешто каплиари ми имаа пукнато од умор, солзеше ненормално. Сега одам баскет еден да се оставам, бидејќи страшни кризи ме имаат фатено. Два дена не искачаш и немаш нешто и сфаќаш колку е вредно се што си правел и ти било нормално. :D

Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.320
Поени од реакции
1.277
Драга, нека и' е среќен празнико на сите, имајте убав ден. Станах у 12 па до сеа слушам музика и главата ми тапан станува полека а час сам у план на Жељко да идам, не дека го ногу обожам, само љубави да си ја слушнам. :D

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Денес се празнува Успение на Пресвета Богородица - Голема Богородица!
Денес е голем ден за сите Христијани!
Нека не чува мајката Божја, нека ни дава само добро и нека не штити од лошо

:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom