Џ
ЏинЏер
Гостин
Какви пијани работи? Какви правила?Ау темава после собиранкава била![]()
![]()
Волку забегани, неповрзани, навидум пијани работи што ги рушат правилата немам видено од последната седница на владата.
Какви пијани работи? Какви правила?Ау темава после собиранкава била![]()
![]()
Волку забегани, неповрзани, навидум пијани работи што ги рушат правилата немам видено од последната седница на владата.
Џинџер, не њсмее цитирање у кајгана пеер, казниво е, не цитирај више, ова е ван правилаКакви пијани работи? Какви правила?
Ми е гајле. И онака пијани се модераторивеЏинџер, не њсмее цитирање у кајгана пеер, казниво е, не цитирај више, ова е ван правила
Еј не се зезај пеер и ја сум модератор, како модератор ти кажувам, пази што правиш, ова е строго казниво, немој да цитираш у драга кајгана, не е во ред!!!Леле блулејдибаг утре кој рејп ќе ви го направи у темава утре сите вакви ќе бидете
![]()
Уживај, сите што цитирале, кршеле столој, фрлале со шишиња, повраќале, тагирале пијани фаци, пушеле џоинти... ќе се амнестирани!Леле блулејдибаг утре кој рејп ќе ви го направи у темава утре сите вакви ќе бидете
Остај ти цитирање, покажи ги цицињатаЈас нема да цитирам на темава. Затоа шо сум кул! Ќе цитирам кога ќе забранат цитирање. (A)
Дебелиот и пастрмајлиитеТопката на место и сите околу неа!
Не играм ја, иам колоквиум за спремање.
Абе педер, сите имаме, не биди дете сеа!
Ај вечер ќе дојдам за пауер ренџери, шо.
Ај.
Женска ми е трудна иначе.
Еј, да?
Да бе, онака.
Ќе ми го вратиш цедето со шрек двојката?
Ако го најдам.
Завеса.
Драга кајгана.
Море остај ти то, од кога те вработија на Кајгана почна и ти пуФки да фрлаш.[DOUBLEPOST=1419750494][/DOUBLEPOST]Сакав да прашам бубамарава да не ви е пијана што вака ја испосрале ДК?Јас нема да цитирам на темава. Затоа шо сум кул! Ќе цитирам кога ќе забранат цитирање. (A)
Зa мнoгу гoдини некa еДрага Кајгана,
Денес се празнува Успение на Пресвета Богородица - Голема Богородица!
Денес е голем ден за сите Христијани!
Нека не чува мајката Божја, нека ни дава само добро и нека не штити од лошо
![]()