Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 август 2010
Мислења
39.933
Поени од реакции
116.399
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Готово гаси интернет, ПЕТАР ДЕЉАН и ФАЦАТА НА ПЕЏА ААААААААААААААААААААААААаааа:lolzz::lolzz::lolzz::lolzz::lolzz::lolzz::lolzz::lolzz::lolzz::lolzz::lolzz::lolzz::lolzz::lolzz::lolzz::lolzz::lolzz::lolzz::lolzz::lolzz::lolzz::lolzz::lolzz:
Шупупичку материну и Џонтра и Дељан и се, се откостив од смеење со сликава. :lolzz:

Џ

ЏинЏер

Гостин
Shupichkumater?

Новата слика требаше да ја стаиш, од вечерва :D[DOUBLEPOST=1419735820][/DOUBLEPOST]
Imam eden kaznen poen na kajgana deka vo temata ne bese dozvoleno citiranje.. pazi lejdibag
Dozvoleno e vecerva :D

Џ

Џонтра Волта

Гостин

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Е па најјаки4ко, крај! Толку ќе кажам! Прекрасни луѓе држиш Кајгано, само толку ќе кажам. Сега идам да спијам, утре пошироко и подетално!
Јаки4ки сте, најјаки4ки!
Прифатив еден куп луѓе на фб, утре ќе видам кого све сум прифатила.:icon_mrgr:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.933
Поени од реакции
116.399
:vozbud::vozbud::vozbud:
Таа што му го ВРЕЖЕ а? :angel: ( На Пеџа комшиката нараМно)
Доста е спам за вечерва од мене, прекрасни сте кајганџии и кајганџики, па што почесто да правиме вакви масовни собиранки. :kajgana:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Нормално, Ч со четворка го пишуваш и после не си хејтала, абе ај други лажи таму.
Па барем цитирај кога више може да се цитира.:icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr: Ајдееееееееее, јурииииш!
Јас не хејтам. Мене јаки4ко со месеци веќе ми е израз на задоволство кога нешто е ептен јако.:icon_mrgr: 4ката е чисто за драматичен ефект, а не за хејтање, да се разбереме!*

Идам да спијам, ниту нотификации гледам, ниту ништо... ми се спие... отидов. Поздрав антихејтери, no hate, just love. :love::pipi::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:

*Зар и ти сине Бруте? :nesumjas:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ау темава после собиранкава била :pijani: :pijanco::misticen: :roker:

Волку забегани, неповрзани, навидум пијани работи што ги рушат правилата немам видено од последната седница на владата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom