Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ау темава после собиранкава била :pijani: :pijanco::misticen: :roker:

Волку забегани, неповрзани, навидум пијани работи што ги рушат правилата немам видено од последната седница на владата.
Какви пијани работи? Какви правила?

Леле блулејдибаг утре кој рејп ќе ви го направи у темава утре сите вакви ќе бидете

TtBTyB0.png

Леле блулејдибаг утре кој рејп ќе ви го направи у темава утре сите вакви ќе бидете

TtBTyB0.png
Еј не се зезај пеер и ја сум модератор, како модератор ти кажувам, пази што правиш, ова е строго казниво, немој да цитираш у драга кајгана, не е во ред!!!

Не ме интересира што сте пиеле и сте праеле у Мистик, без цитирање само во ред?

Jas ne bev na sobirankata. Ama isto kako da sum bil. T.e beter. Draga kajgana ja smetav za najidiotstkata tema na vremeto. Se mi se cinese deka neizzivean narod pisuva ovde. Napaten so eden zbor.

Nova godina e vo sreda navecer i za toa vredi da se zivee. Isto i za denot posle toa. Uste edna 2014 da mi se ponovi nema loso da mi dojde.

Inaku otreznet sum veke, zamislete da dojdev pred dva saati da pisuvam ovde :vozbud:

Уживај, сите што цитирале, кршеле столој, фрлале со шишиња, повраќале, тагирале пијани фаци, пушеле џоинти... ќе се амнестирани!

Топката на место и сите околу неа!
Не играм ја, иам колоквиум за спремање.
Абе педер, сите имаме, не биди дете сеа!
Ај вечер ќе дојдам за пауер ренџери, шо.
Ај.
Женска ми е трудна иначе.
Еј, да?
Да бе, онака.
Ќе ми го вратиш цедето со шрек двојката?
Ако го најдам.
Завеса.
Драга кајгана.
Дебелиот и пастрмајлиите :)
Hehe

Јас нема да цитирам на темава. Затоа шо сум кул! Ќе цитирам кога ќе забранат цитирање. (A)
Море остај ти то, од кога те вработија на Кајгана почна и ти пуФки да фрлаш.[DOUBLEPOST=1419750494][/DOUBLEPOST]Сакав да прашам бубамарава да не ви е пијана што вака ја испосрале ДК?

Последно уредено:
ДК

сФака Част :cuc::aplauz:

Толку кул народ одамна не сум запознал. Да не ги тагам еден по еден, си знаат сите, алал да ви е. ТОП ВИКЕНД. ТОП СОБИРАНКА. Малку ми е глупо што веќе бев пијан до Мистик и не се запознав со некој фаци, али следна собиранка..јбг :D

П.С: Лажат за Манчестер :kuracc:

П.П.С: Секој е хејтер на еден или друг начин. Ако стриктно и категорично велиш дека не хејташ и тоа е еден начин на хејтање кон хејтот :pipi:

П.П.П.С: Не е до DJ-от, до тој што ја донесе музиката е :cool:

Драга Кајгана,
Денес се празнува Успение на Пресвета Богородица - Голема Богородица!
Денес е голем ден за сите Христијани!
Нека не чува мајката Божја, нека ни дава само добро и нека не штити од лошо

:)

Зa мнoгу гoдини некa е

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom