Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 30.258
- Поени од реакции
- 67.133
Како ве навлекоа сите на Интервју...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И у 4К ќе излезе ако треба за да се пукаат коментари на имдб и хајп па америте да праат субскрајбИнтервју излезе на HD, а нели денеска му е премиера?

Му викав ја на Обама кога гледавме Game of Thrones предпремиерно, ну викам Обама друже, каде со тој укус за филмови, ќе се обрукаш некој ден. Тој ми вика мора да ги трпам будаливе Ио, ќе земат и мене ќе ме работат, не ги знаеш...како нема да не навлечат кога америка и северна кореја се у лоши односи поради филмот![]()
мислим... обама и ким јонг се расправаат за игран филм на сет роган
А Сет гарант седи у канада напушен и се смее![]()

This.Sony си направи маркетинг за The Interview, демек бил под закана од терористички напади филмот, за глупи луѓе да му ставаат 10ки на имдб и истите да одат во кино да го гледаат. Инаку кој нормален би сакал да гледа филм со Сет Роген. Јас сум за да се забранат сите филмови од Сет Роген.

Еве од мене една листа на филмови од 80-те. Ќе ја апдејтирам наскоро.

@социопатка21 Не можеш да кажеш дека Gone Girl бил тотална утка и катастрофа филм, да можеби имало неколку дупки сценариото ама да дадеш 6/10 епа не. Па што ако бил толку форсиран филмот, има причини зашо бил, а сигурно не е заради лоша приказна. Испаѓаш као сите го сакаат филмов ај јас ќе имам различно мислење од мнозинството и ќе го хејтам. Епа кога веќе го хејташ имај добри аргументи прво викаш лоша глума после “Глумата на Розамунд беше добра да тоа не го напоменав, Афлек така-така, а останатото за нигде.“![]()
"еј брат, го гледаше ли gone girl, прејак е"
И одговор: " ејј брат да, стварно е прејак"