Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова значи дека Монро ќе остане најверојатно !!
Ако им замине Монро а не зедоја ни пик од Смит да ми јаде курот СВГ, али у сваки случај храбар потег, ни ја не очекував вакво нешто !!
Ми дојде ка шок !!

Да земат пик од Смит? Тие требаше да дадат пик за да се ослободат од Смит не да земат. Заборави на добивање пикови. Потегот е малку шокантен, ама кога ќе размисли човек му е и паметен.
Тие треба да се молат да земат пик за Монро бидејќи и тоа не е сигурно...
Брат нешто, од втора рунда, било што. Еве Сакраменто беше заинтересиран многу нешто ќе дадеа !!
Али како и да е ме радува што СВГ не му лиже муда на Горс и става до знаење кој е главен !!
И со ова тимот мислим дека ќе му докаже на Монро дека сметаат на него за иднина, и ќе ја има позицијата ПФ само за него, и да докаже дека го заслужува тој макс договор што го бара ...
според досега покажаново кој се фаворити според вас за освојвење? и дали се реални коефициентиве шо се моментално
![]()

Јас би се обложил:
а) против Истокот (односно дека шампионот ќе дојде од западот) и
б) против Сан Антонио (не мислам дека можат до 2 титули по ред)
Останатото... Се е можно, 7 екипи имаш на западот во конкуренција. Претпоставувам дека Портланд и Хјустон нема да го издржат темпото (макар што ќе видиме не е сигурно). Што значи горе долу меѓу Голден Стејт, Далас, Мемфис и ОКЦ јас го очекувам шампионот.
Во секој случај се ќе зависи од здравјето на играчите. Ако се здрави Голден Стејт на пример во плејофот и не се случи нешто непредвидливо, можеби звучи смешно ама тешко некој ќе ги стопира (пред се Богут да е здрав оти тој често се повредува). Досега апсолутно доминираат иако си имаат и тие доволно проблеми со повреди (Lee конечно го одигра првиот натпревар, Богут ги има пропуштено последните 7 итн.). Последна екипа што беше толку јака во регуларен дел од сезона беше Чикаго во 90тите... Во последните десетина години единствени кои биле приближно толку добри колку што се ГСВ досега беа Бостон кога ја освоија титулата и ОКЦ пред 2 години кога им се повреди Вестбрук во плејофот.
Бoстoн шут oд игрa 10/40. Oвa или нaместенo е или нaпушени се немa третo