Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
WINN. Fala ti gospode za prekrasniot denAth Bilbao - Atl Madrid - 2 (2.05 koff)
na 650 uplata
- mislam deka e 3 za 3 sorabotuvajne, i dovolna pricina sho me premisli da ja izigram..
GO GO GO Alt Madrid idemoo na predposlednoto livce za denes, prekrasen den prekrasna zarabotka.. Srekno na site
Sega naredna valjda nemat da ja prekinat sorabotkata, vredi da se zapamti i da se proba zosto da ne i ke ima soliden koficent so sigurnostЈа гледав утакмицата, и ми смрдеше на местенка, па ја пуштив на голови у второ.
1-2 искочи.
Пројде и ова вечерва....лапај сии пак!Пак едно дублче за вечер
Бордо - Лион 3-5
Интер - Лацио Т1
Мило ми е што си фатил, ама 3 за 3, кога играат тимови од Баскија и од Мадрид?WINN. Fala ti gospode za prekrasniot den![]()
Дефинитивно е боље на голови или ова или па 1+прво 1+второ, таму се и поголеми коефициентите а и 3 - 4 на тикет со 150 - 200 уплата е солидно
Koj sakat neka gi probat ponudava e od dvoznak, uste 2,3 dena mi istekuva periodot na accountot , ako imat nekoj zainteresiran neka me kontaktira vo pp ke go prodolzime po pola.
Eve utakmicite koj sakat neka gi igrat, jas pojke za denes nisto ne igram dovolno e 2100 cisti
![]()
![]()
Koj sakat neka gi probat ponudava e od dvoznak, uste 2,3 dena mi istekuva periodot na accountot , ako imat nekoj zainteresiran neka me kontaktira vo pp ke go prodolzime po pola.
Eve utakmicite koj sakat neka gi igrat, jas pojke za denes nisto ne igram dovolno e 2100 cisti
![]()
![]()
Кај шо бушат парите братче..нит бургија не влегува! нишо да не те чудиМило ми е што си фатил, ама 3 за 3, кога играат тимови од Баскија и од Мадрид?
Со Реал кога играат, знам дека е тензично на терен, не глеам зш би било поразлично со Атлетико.
ne znam , ne rekov deka striktno e 3za3 ja vidov slikava i ja izigrav, toa bese moja pretpostavka , ne znaci deka bese 3za 3 , ama ete mi padna vo oci vidi desno neli ti e sumlivo?Мило ми е што си фатил, ама 3 за 3, кога играат тимови од Баскија и од Мадрид?
Со Реал кога играат, знам дека е тензично на терен, не глеам зш би било поразлично со Атлетико.
И сум задовлен и не сум да ти кажам искрено , за анализи дават добри стварно, има денови кога се без грешка имаат денови на лоша серија. Ако имаш доволно буџет за да ги играш СИНГЛ , и да ги следиш по STAKE/ , би ти препорачал веднаш да си отвориш и да си платиш акаунт. Јас немав доволно буџет и наместо сингл играв дабл, и кога ке фатев кога не. Ако играш стрикно сингл тогаш измислени се за тоа.. Ама се на се , појке сум задоволен ,од колку шо несум.Баш така, нема нареднава недела некој натревари да речиш ама после нова ќе најдам 5 сигурно што мислам дека ќе има гол. По 1000 денари на 3 коефициент ехеееее супер ќе биде.
Гаѓаат ли бе овие, сум ги читал давале добри аналитики стварно?
Pisi PP ..okolu dvoznakne znam , ne rekov deka striktno e 3za3 ja vidov slikava i ja izigrav, toa bese moja pretpostavka , ne znaci deka bese 3za 3 , ama ete mi padna vo oci vidi desno neli ti e sumlivo?
[DOUBLEPOST=1419200683][/DOUBLEPOST]![]()
И сум задовлен и не сум да ти кажам искрено , за анализи дават добри стварно, има денови кога се без грешка имаат денови на лоша серија. Ако имаш доволно буџет за да ги играш СИНГЛ, и да ги следиш по STAKE/ , би ти препорачал веднаш да си отвориш и да си платиш акаунт. Јас немав доволно буџет и наместо сингл играв дабл, и кога ке фатев кога не. Ако играш стрикно сингл тогаш измислени се за тоа.. Ама се на се , појке сум задоволен ,од колку шо несум.
28-0 прво полувреме and countingЗа утре у НФЛ Далас-Индијанаполис 1 на 1.4 квота може да се стави на некој тикет, играат дома Далас, и со победа си осигуруваат место во Плејоф..ваљда нема да се дебили и да остават во последно коло да се мачат..