Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде Боливар 2&3+ .. си мислев дека неа ќе ја даде прелаз ама изледа Д стронгест ќе иде 2/1

Ath Bilbao - Atl Madrid - 2 (2.05 koff)

na 650 uplata
- mislam deka e 3 za 3 sorabotuvajne, i dovolna pricina sho me premisli da ja izigram..
GO GO GO Alt Madrid idemoo na predposlednoto livce za denes, prekrasen den prekrasna zarabotka.. Srekno na site
WINN. Fala ti gospode za prekrasniot den :aplauz::cuc:
u1OpNpu.png
[DOUBLEPOST=1419198709][/DOUBLEPOST]
Ја гледав утакмицата, и ми смрдеше на местенка, па ја пуштив на голови у второ.
1-2 искочи.
Sega naredna valjda nemat da ja prekinat sorabotkata, vredi da se zapamti i da se proba zosto da ne i ke ima soliden koficent so sigurnost

Последно уредено:
Koj sakat neka gi probat ponudava e od dvoznak, uste 2,3 dena mi istekuva periodot na accountot , ako imat nekoj zainteresiran neka me kontaktira vo pp ke go prodolzime po pola.

Eve utakmicite koj sakat neka gi igrat, jas pojke za denes nisto ne igram dovolno e 2100 cisti
170bb7122df2efd1.png

5c68acb39e80f207.png

Пробајте ја Д стронгест 1 да сврти има добри шанси . 3 коеф е на бет365.

WINN. Fala ti gospode za prekrasniot den :aplauz::cuc:
Мило ми е што си фатил, ама 3 за 3, кога играат тимови од Баскија и од Мадрид?
Со Реал кога играат, знам дека е тензично на терен, не глеам зш би било поразлично со Атлетико.

Дефинитивно е боље на голови или ова или па 1+прво 1+второ, таму се и поголеми коефициентите а и 3 - 4 на тикет со 150 - 200 уплата е солидно

Баш така, нема нареднава недела некој натревари да речиш ама после нова ќе најдам 5 сигурно што мислам дека ќе има гол. По 1000 денари на 3 коефициент ехеееее супер ќе биде.
Koj sakat neka gi probat ponudava e od dvoznak, uste 2,3 dena mi istekuva periodot na accountot , ako imat nekoj zainteresiran neka me kontaktira vo pp ke go prodolzime po pola.

Eve utakmicite koj sakat neka gi igrat, jas pojke za denes nisto ne igram dovolno e 2100 cisti
170bb7122df2efd1.png

5c68acb39e80f207.png

170bb7122df2efd1.png

5c68acb39e80f207.png

Гаѓаат ли бе овие, сум ги читал давале добри аналитики стварно?

Со Реал кога играат, знам дека е тензично на терен, не глеам зш би било поразлично со Атлетико.
Кај шо бушат парите братче..нит бургија не влегува! нишо да не те чуди

ne znam , ne rekov deka striktno e 3za3 ja vidov slikava i ja izigrav, toa bese moja pretpostavka , ne znaci deka bese 3za 3 , ama ete mi padna vo oci vidi desno neli ti e sumlivo?
u1OpNpu.png
[DOUBLEPOST=1419200683][/DOUBLEPOST]
Баш така, нема нареднава недела некој натревари да речиш ама после нова ќе најдам 5 сигурно што мислам дека ќе има гол. По 1000 денари на 3 коефициент ехеееее супер ќе биде.

Гаѓаат ли бе овие, сум ги читал давале добри аналитики стварно?
И сум задовлен и не сум да ти кажам искрено , за анализи дават добри стварно, има денови кога се без грешка имаат денови на лоша серија. Ако имаш доволно буџет за да ги играш СИНГЛ , и да ги следиш по STAKE/ , би ти препорачал веднаш да си отвориш и да си платиш акаунт. Јас немав доволно буџет и наместо сингл играв дабл, и кога ке фатев кога не. Ако играш стрикно сингл тогаш измислени се за тоа.. Ама се на се , појке сум задоволен ,од колку шо несум.

Последно уредено:
ne znam , ne rekov deka striktno e 3za3 ja vidov slikava i ja izigrav, toa bese moja pretpostavka , ne znaci deka bese 3za 3 , ama ete mi padna vo oci vidi desno neli ti e sumlivo?
u1OpNpu.png
[DOUBLEPOST=1419200683][/DOUBLEPOST]
И сум задовлен и не сум да ти кажам искрено , за анализи дават добри стварно, има денови кога се без грешка имаат денови на лоша серија. Ако имаш доволно буџет за да ги играш СИНГЛ, и да ги следиш по STAKE/ , би ти препорачал веднаш да си отвориш и да си платиш акаунт. Јас немав доволно буџет и наместо сингл играв дабл, и кога ке фатев кога не. Ако играш стрикно сингл тогаш измислени се за тоа.. Ама се на се , појке сум задоволен ,од колку шо несум.
Pisi PP ..okolu dvoznak

За утре у НФЛ Далас-Индијанаполис 1 на 1.4 квота може да се стави на некој тикет, играат дома Далас, и со победа си осигуруваат место во Плејоф..ваљда нема да се дебили и да остават во последно коло да се мачат..
28-0 прво полувреме and counting (y)
се надевам некој ме послушал

Овие играчите на Спортинг и Насионал сега дома кога ке си појдат да даде Господ синојте да си ги начекаат кај шо дркаат на нивни слики.
19 утакмици ги факам 2+ тие ме пагаат само :boksix:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom