Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо знам некако Јуве последниов период не ми се сигурни, а и Наполи мислам дека ќе бидат мотивирани да победат како нешто позитивно годинава.Oд шо мака да не е?

WINN 53:51[DOUBLEPOST=1419206675][/DOUBLEPOST]Ajde za tie sho ke pisat uste livcina, probajteja
BROOKLYN - DETROIT 1 (1P.) 1.80
Cleveland - Memphis - h1 WINN 105:91, ostanuva uste prvata da vidime so ke napravi vo 2:30Koj sakat neka gi probat ponudava e od dvoznak, uste 2,3 dena mi istekuva periodot na accountot , ako imat nekoj zainteresiran neka me kontaktira vo pp ke go prodolzime po pola.
Eve utakmicite koj sakat neka gi igrat, jas pojke za denes nisto ne igram dovolno e 2100 cisti
![]()
![]()
засега убаво оди, ми ја даде Бруклин уште 6 мин пред крајот, брајант уште 2 поена, казнс уште 3 поена (има уште 1 четвртина), цела + мислам дека ќе искочи уште 1 четвртина има и Оклахома губи ама има време..да толку му е, ама намален е коеф. 1,75 му даваат за пљус .. Иначе што да се изигра, јас мислев Казнс + Коби + сакраменто + цела ама со намалена граница 202 поени бруклин Т1 + и Оклахома 1
ima mn do krajot ja gledam momentalno 2 vodi lakersOрландо добил 9 од последните 10 со Филаделфија и сега губи 10 разлика на 6 минути до крај.
Уште таа само 1 и Сакраменто само 1 за големи пари ги чекам....
Ххаха таман пишав за Сакраменто, овие Лејкерс прават 9-0 серија.![]()
Oрландо добил 9 од последните 10 со Филаделфија и сега губи 10 разлика на 6 минути до крај.![]()
Еве ти го, даде сеа 2 поена.kazns i bruklin gi dae, na dobar pat e + cela da iskoci, ama kopilevo brajant be ajde be uste 2 poena..

Знам, второ полувреме досеа резултатот е 43-57, а има уште 2 минути до крај.Да ти е уште покриво Филаделфија во последни 39 меча имаат само 5 победи во регуларен дел (и 1 у продолженија)..очај од екипа..