муриканциве големи патриоти, 10ка му дале на несудениот нивни филм
http://www.imdb.com/title/tt2788710/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Мерлинка
Обожам вакви филмови со брзо темпо нешто налик на роман холидеј мислам брзината као тече 

US users 3266муриканциве големи патриоти, 10ка му дале на несудениот нивни филм

ja nisam odavdeкажи ми ти само мене колку може да биде еден филм добар со џејмс факинг франко?

Rise of the Planet of the Apes беше многу добар, ама мајмунот беше подобар од Франко. Го фрли во сенка, разбирашкажи ми ти само мене колку може да биде еден филм добар со џејмс факинг франко?

Сеа се по 25000 индукциските и ја барам некоја плотна што нема да троши многу струја ама неуспеав да најдам. Сите 4ри ти се индукциски или 2 со 2 ?Секои две години дискусии во круг... Индукциските плотни се поекономични од плинот и одамна не се толку скапи. Купив горење пред две години за околу 14 илјади денари.
Затоа и реков, еден филм во 2-3 годиникажи ми ти само мене колку може да биде еден филм добар со џејмс факинг франко?
Дајте некој предлог, некоја романтична комедија нешто? Ако е и понов, пошто гледам на Facebook сите и се гледани упм...Си ги наредилDial M For Murder
Rope-за 1 саат малку умствено болен филм не мислам на некој хорор тежок со масакри она самата идеја кај го сместија

тоа го препорачувам 
Какви филмови се вртеа тоа страшна работа. Спајдермен на Тоби има во недела премиера, во понеделник веќе го има на Маркони. Да не барам слика , ете зеленко ја ставил. Мембраната се наоѓа под таа склопката со портокалева заштита над неа. Ако загледаш малце ке видиш дека под неа има нешто како бела пластика на која одат две бакарни цевки директно од главниот довод на вода. Е таму е тоа паленото. Е сега финтата е ( барем за сименс кога зборуваме) дека има два типа на бољери. Едните се со бакарни цевки ( како овој на сликата) и се малце поскапи и има со пластични цевки кои се малце поевтини( околу 2000 денари поевтини отприлика). Кај тие со бакарни цевки се менува таа мембраната пошто е настрана ставена. Кај тие со пластични е во склоп на грејачот и не се менува туку е залиена со цел грејач. Еднаш кога ке се скини комотно можеш да го фрлиш цел бољер. Значи кога се купува проточен бољер фино лепо ке го замолиш продавачот да го отвори ( лесно се отвора, најчесто еден пластичен штрав го држи цел надворешен капак) и ако видиш дека склопката е надвор од грејачот тогаш купвај, ако е во склоп заедно со него тогаш барај друг модел. Ми е мака да барам сега слика од пластичниот модел ама мислам дека ознаката му беше 21400 за пластичен , а 21100 за бакарен.Абе да...
Ама и со фотографијава јас сеуште не знам во што гледам, и каде е тука „заменлива мембрана од склопката„.
Искрено не ми успеа лесно да ги најдам англиските термини (кои најверојатно не се буквален провод од нашиов израз)... Овака Владе само ќе посочи на што мислел, и ќе знам за сигурно дека не сум гледал за погрешен дел.
Ако нема доволно проток ни со обичен нема да се искапиш. А и незнам кој ти рекол дека треба некоја скапа батерија за мешање водата. Најобична батерија за најобичен бољер брка работа. Штеловањето на водата е лесно, полесно здравје.Сеа се по 25000 индукциските и ја барам некоја плотна што нема да троши многу струја ама неуспеав да најдам. Сите 4ри ти се индукциски или 2 со 2 ?
За проточниве бојлери исто би се надоврзал, помината и стара работа, прво протокот, ако нема доволен проток на вода нема ни да укључи да грее, ако немаш солидна батерија со мешачки вентил (тие се околу 20000ден) или ке се изгориш или ке ти пукне филм дур наместиш некоја средина вода која нит е ладна нит е жешка за да се избањаш и мора да тече со голем млаз водата, на мал проток брзо искључува да грее. Плус сум и алергичен на уреди со моќности од 18 или 24KW за кој треба и посебен струен кабел брзо се откажав од проточниве. Од друга страна го имам у пнуда Аристон Велис со 2коморен резервоар, за брзо туширање прво го загрева едниот од 40литра резервоар после другиот, грачи 1,5Kw +1Kw,,,русиве и радијатори греат со ваков бојлер и 1,5KW.
![]()
Love Actually нормално.Здраво на сите.
Имам нова девојка па сакам вечерва да ја викам да гледаме филм едно друго.Дајте некој предлог, некоја романтична комедија нешто? Ако е и понов, пошто гледам на Facebook сите и се гледани упм...
Поздрав, и благодарам однапред.