ЛГ се најлоши, па Алкател
Дури и најслабите и mid-range телефоните на LG се одлични.
Види ја камерата на LG L70 и софтверот кој го користи како пример телефон во случајов...
А тоа ти е баш mid-range телефон од LG. Телефонот е само 6000 ден а функционира беспрекорно. Јас го користев лично како втор телефон.
Ако ти сецне нешто на телефонот или ако камерата не ја бива за фаќање детали и слично, ондак ти немаш појма од телефони.
Force Close ми нема мавнато буквално ниту еднаш до сега, а телефонот е стварно евтин...
А каде се LG G2, LG G3? Машини се тоа не зезај...
Послабите телефони од LG функционираат перфектно, а камо ли тие нови и помоќни уреди...
Јас баш мислам дека LG сега земаа огромен замав што се однесува до производството на смартфони, и не само што го земаа, туку и растурија со продажбата на нивните модели.
За алкателот ќе се сложам дека вади полоши уреди, ама само до некаде...
Алкателите беа многу полоши порано од аспект на квалитет. Сега извадија добри смартфони кои ги продаваат за пристојна цена.
Она што го одржува Алкател според мене се ниските цени на уредите кои функционираат доволно пристојно за тие пари...
Инаку за мене лично, Сони се многу полоши од аспект на low range и mid range телефоните.Со 3-4 збора-багови, рестартирања, сецкања, неквалитет...
Додека z2, z3 и сличните модели им се машини.
Инаку најлоши телефони до сега што сум ги користел се Sony Ericsson w100i и Sony Ericsson j200i. Багови, сецкања, грешки и брзо расиплив хардвер уште од првата недела...
А тогаш кога излегоа и не беа баш така евтини (поготово j200i).
За мене, Sony имаа најголем подем во времето кога излегоа K800 и К850... Е тоа се прави коска телефони.