Одамна неам играно систем, па утре еден ваков систем ќе играм.
Сити 1-1&2-3 @4.00
Вест Хем 1-1&2-3 @5.5
Тотенхем 1-1&2-3 @4.6
Јунајтед 2-2&2-3 @ 4.9
Андерлехт 2-2&2-3 @ 4.9
Дортмунд 2-2&2-3 @ 4.9
ПСЖ 1-1&2-3 @ 4.00
Рома 1-1&2-3 @5.5
Галатасарај 1-1&2-3 @4.4
2/9 вкупно 36 комбинации
Фиксни барем 3-4 коефициент да најдам, неам разгледано, може Реал и Барса на голови.
Исто ми се игра Кил да победи во гости со Фленсбург. Фленсбург веќе изгуби дома против Рајн-Некар, назад е некој бод, ова за нив е must win, а знаеме кога си под императив не е баш лесно. Некои повредени, казнети?
@Tomasino што предлагаш да се игра?
Барса со Ла Риоха исто?
Ова е најголемо дерби во Германија,големо е ривалството....
Фленсбург секогаш играат со полна пареа против Кил...
Последните два меча во Фленсбург ги добија домаќините...
Но тогаш имаа и подобра клупа...
Сега работите се сменети...
Кил има далеку појјак ростер..
Можат да менуваат играчи кога сакаат и колку сакаат..
Фленсбург од друга страна е лимитиран на ова поле..
Освен почетната постава немаат некое играчиште да замени,освен на лев бек каде Ненадиќ го менува Кауфман ама и двата некако се гушат во последно време....
Посебно кога играат со екипи со јаки одбрани...
За другите позиции на бек немаат некои замени...но сепак Могенсен и Гландорф се тешко заменливи...
Но првата постава на Фленсбург можи да се носи со било која екипа на домашен терен...
А од друга страна е самоубиство во кладилница да играш против машинерија како Кил....
Затоа не би се осмелил да играм на конечен...
Оваа мене ме влечи на Т1 +27.5 мислам дека не е лош тип...
Фленсбург има сила да закачи 28 гола на домашен терен,посебно против одбрана и голман како онаа на Кил...
Според мене ова е ФИКС НА ДЕНОТ...

Досега на последните утакмици меѓу овие две екипи од 2004 наваму само еднаш Фленсбург дал 27 гола на домашен терен против Кил,во сите останати мечеви префрлувале...
Да имаа голман Кил ќе се замислев,ама вака со Стјространд и Паличка не му ја мислам ич....(иако и тие некогаш се повампируваат,но ретко е тоа)...

Ќе ја врзам со Норвешка за утре,1.50 мераци,има да ги пореметат Шпанките утре....
За Барса....
Ако играат по стандардната шема RUN@GUN

овде ќе има не 64 туку 84 гола...
Едноставно не знае Барса да игра поинаку..
Ама ме плаши тоа шо е куп,па да не стегнат во одбрана повеќе па да не е толку лабаво како на лигашките мечеви..
Сепак 64 гола не с епичкин дим,мора и Ла Риоха да дадат најмалку 30ина гола шо сепак не е мала работа...
За оваа утакмица според мене има неколку други back up варијанти..
+31.5 на полувреме..Барса речиси редовно оди од 17-20 гола на полувреме,ова некако е стандард,значи Ла Риоха треба да даде барем 12-14 гола на полувреме за лесно да помини типот....лесно остварливо..
+3.5 за Барса на Полувреме....Обично нагазуваат прво полувреме,играат со најсилна постава(додуша кој и да игра таму не се осеќа некоја разлика,машина се)

,4 гола не се ништо посебно за ваква екипа...
Е сега тоа шо е куп е заебано.....