Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Одамна неам играно систем, па утре еден ваков систем ќе играм.

Сити 1-1&2-3 @4.00
Вест Хем 1-1&2-3 @5.5
Тотенхем 1-1&2-3 @4.6
Јунајтед 2-2&2-3 @ 4.9
Андерлехт 2-2&2-3 @ 4.9
Дортмунд 2-2&2-3 @ 4.9
ПСЖ 1-1&2-3 @ 4.00
Рома 1-1&2-3 @5.5
Галатасарај 1-1&2-3 @4.4

2/9 вкупно 36 комбинации

Фиксни барем 3-4 коефициент да најдам, неам разгледано, може Реал и Барса на голови.

Исто ми се игра Кил да победи во гости со Фленсбург. Фленсбург веќе изгуби дома против Рајн-Некар, назад е некој бод, ова за нив е must win, а знаеме кога си под императив не е баш лесно. Некои повредени, казнети? @Tomasino што предлагаш да се игра?
Барса со Ла Риоха исто?
Многу луѓе го играат а на мене не ми е јасен.
на пример од овие горе шо се 9 фаќаш 3 утакмици и ти носат 1000 денари да кажеме, долу имаш ХХ фиксни со вкупен коеф 3 и сега 1000 денари го множиш со 3, така ??

на пример од овие горе шо се 9 фаќаш 3 утакмици и ти носат 1000 денари да кажеме, долу имаш ХХ фиксни со вкупен коеф 3 и сега 1000 денари го множиш со 3, така ??
Koef. od fiksovite sekogas gi smetas, zaedno so onie koi si gi fatil od uslovot. Ali komplicirano e, osven za minimalnata dobivka koja e ednostavna za presmetuvanje.

Фиксните ако ти се 3 коефициент, ги множиш со погодените.

Во случајов барам 2 од 9, ако погодам 3, имам 3 добитни комбинации (ги множам првата и втората, првата и третата и втората и третата погодена) и ги множиш со коефициентот од фиксните ги множиш со уплатата и го делиш со бројот на комбинации.

Пример погодам со 4,5; 5; 5.5 коефициент

првa комбинација: 4.5 x 5=22.5 коефициент х 3 коеф од фиксните х 500 уплата да речеме/32 комбинации имаме 1054 денари добивка на првото ливче
втора: 4.5 x 5.5=24 коеф, добивка, 1160 добивка
трета: 5 x 5.5=27.5 коеф, добивка, 1280

Ги собираш добивките 1050+1160+1280=3490 ако погодиш 3 утакмици од условот.

Ако погодиш 4, имаш 6 добитни комбинации, за 5 и повеќе ќе ти пресметаме кога ќе фатиш :D

Koef. od fiksovite sekogas gi smetas, zaedno so onie koi si gi fatil od uslovot. Ali komplicirano e, osven za minimalnata dobivka koja e ednostavna za presmetuvanje.
Дадов само пример, знам како се рачуна систем на пример дали си фатил 3од9, 4/9... утакмици од ситем, зборот ми беше дали после тоа се множи со вкупниот коеф на фиксовите.
Фиксните ако ти се 3 коефициент, ги множиш со погодените.

Во случајов барам 2 од 9, ако погодам 3, имам 3 добитни комбинации (ги множам првата и втората, првата и третата и втората и третата погодена) и ги множиш со коефициентот од фиксните ги множиш со уплатата и го делиш со бројот на комбинации.

Пример погодам со 4,5; 5; 5.5 коефициент

првa комбинација: 4.5 x 5=22.5 коефициент х 3 коеф од фиксните х 500 уплата да речеме/32 комбинации имаме 1054 денари добивка на првото ливче
втора: 4.5 x 5.5=24 коеф, добивка, 1160 добивка
трета: 5 x 5.5=27.5 коеф, добивка, 1280

Ги собираш добивките 1050+1160+1280=3490 ако погодиш 3 утакмици од условот.

Ако погодиш 4, имаш 6 добитни комбинации, за 5 и повеќе ќе ти пресметаме кога ќе фатиш :D

Фала, мислам дека разбрав, нека испадни само па ќе рачунаме :D

20:00 Emmen - Waalwijk - Emmen -1.5 (2.10) koff

Waalwijk ima nekolku povredeni igraci, i vecer ke nastapi so 3tio golman. Waalwijk vo poslednite 15 utakmici imat dadeno 18 gola, (a prima po 2 vo prosek) .A Emmen ima strasen napad i igra brz fudbal. Ke ima golovi ovde toa e jasno
WINN (y)[DOUBLEPOST=1419041619][/DOUBLEPOST]
Nancy–Clermont 3+ 2,08

Nancy vo poslednite 9 utakmici imat 6 overa, vo jaka forma se i doma davat golovi. igrat protiv protivnik koj ostava mnogu prostor vo odbaratana i prima mn golovi. Gostite vo poslednite 9 utakmici imat 7 overa, i mislam deka lesno bez problem treba da dojdi 3+.
Za pohrabrite 4+
WINN (y)[DOUBLEPOST=1419041690][/DOUBLEPOST]
Uste ova i tolku za denes.

Zalgiris 83,5+ (1.90)
-Igrat protiv nastroena napagjacka ekipa Sassari, koja igra brza kosarka i napadot mu trae vo prosek od 10 sekundi. Mislam deka Zalgiris lesno ke ja nadmine granicata od 83
LOSS (n)

Секакви системи сум пробал сепак мене најдобар ми е горе 4/4 долу 3/6 па уште еднаш 3/6. Минимум ви е 800 уплата

Одамна неам играно систем, па утре еден ваков систем ќе играм.

Сити 1-1&2-3 @4.00
Вест Хем 1-1&2-3 @5.5
Тотенхем 1-1&2-3 @4.6
Јунајтед 2-2&2-3 @ 4.9
Андерлехт 2-2&2-3 @ 4.9
Дортмунд 2-2&2-3 @ 4.9
ПСЖ 1-1&2-3 @ 4.00
Рома 1-1&2-3 @5.5
Галатасарај 1-1&2-3 @4.4

2/9 вкупно 36 комбинации

Фиксни барем 3-4 коефициент да најдам, неам разгледано, може Реал и Барса на голови.

Исто ми се игра Кил да победи во гости со Фленсбург. Фленсбург веќе изгуби дома против Рајн-Некар, назад е некој бод, ова за нив е must win, а знаеме кога си под императив не е баш лесно. Некои повредени, казнети? @Tomasino што предлагаш да се игра?
Барса со Ла Риоха исто?
Ова е најголемо дерби во Германија,големо е ривалството....
Фленсбург секогаш играат со полна пареа против Кил...
Последните два меча во Фленсбург ги добија домаќините...
Но тогаш имаа и подобра клупа...
Сега работите се сменети...
Кил има далеку појјак ростер..
Можат да менуваат играчи кога сакаат и колку сакаат..
Фленсбург од друга страна е лимитиран на ова поле..
Освен почетната постава немаат некое играчиште да замени,освен на лев бек каде Ненадиќ го менува Кауфман ама и двата некако се гушат во последно време....
Посебно кога играат со екипи со јаки одбрани...
За другите позиции на бек немаат некои замени...но сепак Могенсен и Гландорф се тешко заменливи...
Но првата постава на Фленсбург можи да се носи со било која екипа на домашен терен...
А од друга страна е самоубиство во кладилница да играш против машинерија како Кил....
Затоа не би се осмелил да играм на конечен...
Оваа мене ме влечи на Т1 +27.5 мислам дека не е лош тип...
Фленсбург има сила да закачи 28 гола на домашен терен,посебно против одбрана и голман како онаа на Кил...
Според мене ова е ФИКС НА ДЕНОТ...:zloo:
Досега на последните утакмици меѓу овие две екипи од 2004 наваму само еднаш Фленсбург дал 27 гола на домашен терен против Кил,во сите останати мечеви префрлувале...
Да имаа голман Кил ќе се замислев,ама вака со Стјространд и Паличка не му ја мислам ич....(иако и тие некогаш се повампируваат,но ретко е тоа)...:)
Ќе ја врзам со Норвешка за утре,1.50 мераци,има да ги пореметат Шпанките утре....
За Барса....
Ако играат по стандардната шема RUN@GUN :uzi:овде ќе има не 64 туку 84 гола...
Едноставно не знае Барса да игра поинаку..
Ама ме плаши тоа шо е куп,па да не стегнат во одбрана повеќе па да не е толку лабаво како на лигашките мечеви..
Сепак 64 гола не с епичкин дим,мора и Ла Риоха да дадат најмалку 30ина гола шо сепак не е мала работа...
За оваа утакмица според мене има неколку други back up варијанти..
+31.5 на полувреме..Барса речиси редовно оди од 17-20 гола на полувреме,ова некако е стандард,значи Ла Риоха треба да даде барем 12-14 гола на полувреме за лесно да помини типот....лесно остварливо..
+3.5 за Барса на Полувреме....Обично нагазуваат прво полувреме,играат со најсилна постава(додуша кој и да игра таму не се осеќа некоја разлика,машина се):uzi:,4 гола не се ништо посебно за ваква екипа...
Е сега тоа шо е куп е заебано.....

Рајо Валекано - Еспањол 1 @ 2,30

Ги пратам Рајо и имаат интересен тим и највеќе патат ради тоа што играат отворено, напаѓачки и оваа утакмица играат различни стилови на тимови, Рајо со напаѓачки стил и Еспањол класично италјански, на контри со спора игра и игра на контри.
Рајо на последните 7 утакмици 5 пати изубиле додека Еспањол 4 од 4 изгубени во гости по ред. Исто така Рајо нема дадено гол во Ла Лига од 1ви Декември, а ќе повторам, имаат тим за 10то место и во тоа сум 100% сигурен. Играат со прв состав со исклучок на голманот кој има проблем со повреда, ама како што видов кога ги следев не е некој голман за пресврт. Кај Еспањол нема повреди само 2ца играчи кои се 60-40% дека ќе играат (едниот не е толку важен додека другиот е Каиседо, корпулентен и доста добар напаѓач и еден од најдобрите нивни играчи). Гледам можни состави и не го гледам Стуани, најдобар нивни стрелец, а не е меѓу повредените.
Очекувам 2-3 гола и победа на Рајо (иако јебига, фудбал е и се е можно). Редно е веќе Рајо да го покаже својот квалитет.

Иначе од сабајлево изиграв сингл на Унтерахинг со Регенсбург 1, на нет паѓа се до 1,85 а по кладилнициве од 2 па до 2.10

Shalke - Hamburger 1 (1.85) koff
Izbegnejtego Man City za denes, Igra bez kompleten napad ke igra bez (Aguero, Jovetic i Dzeko) . A Palace e ekipa koja mn dobro se brani , i mn tesko doagjaat do pobeda i pojakite ekipi koga igraat protiv Palace. United odvaj go probija nivniot otpor i go pobedija so minimalno. Arsenal mu trebase da dojdi posledna minuta za da pobedat so 2:1. I Chelsea isto tesko doagjal do pobeda protiv ovaj tim so mn otpor.
- Se na se teska utakmica ke bidi posebno bez kompleten City !, Palace se ekipa koja mn dobro se brani i nema da si dozvoli gol taka lesno, ne e ednostavno da igrate protiv niv.

Последно уредено:
Shalke - Hamburger 1 (1.85) koff
Izbegnejtego Man City za denes, Igra bez kompleten napad ke igra bez (Aguero, Jovetic i Dzeko) . A Palace e ekipa koja mn dobro se brani , i mn tesko doagjaat do pobeda i pojakite ekipi koga igraat protiv Palace. United odvaj go probija nivniot otpor i go pobedija so minimalno. Arsenal mu trebase da dojdi posledna minuta za da pobedat so 2:1. I Chelsea isto tesko doagjal do pobeda protiv ovaj tim so mn otpor.
- Se na se teska utakmica ke bidi posebno bez kompleten City !, Palace se ekipa koja mn dobro se brani i ne e ednostavno da igrate protiv niv.
Јаја Туре ке игра од ДМФ до шпиц не брини. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom