Kako se vikaat ovie 2 teretani deka pred nekoj den bev no nemozaev da gi najdam, ima li spravi za kardio?.fali tiПозади Факултетот за туризам има две тератани. Едната е на улица Петре Пирузе, мислам дека беше 900 денари за месец, колку сакаш, кога сакаш. Солидно изгледа и мислам и јас да почнам таму, бидејќи неможам да најдам друга во близина.
Втората е на улица Виенска, малска тератана, мислам беше 500 денари за месец.[DOUBLEPOST=1407411558][/DOUBLEPOST]Еве на мапа:
LifeStyle - Карпош 3 во големата кула GORENJE што има рекламаЌе ве замолам да ми кажете каде има еднорачни тегови од 50-60 кг? (зборам за по теретаниве по Скопје)
Фала, друга некоја?LifeStyle - Карпош 3 во големата кула GORENJE што има реклама![]()
Види карши Верото на првомајска, одма од другата страна на улицата, знам имаше една теретана таму како во куќа беше, на два спрата, мислам и траки и точаци имаше, а не било многу скапо, како што слушнав.Каде се наоѓа ПРОФИ, реновирана теретана во К.Вода? Порано беше карши слепите, ама сега служам ја префрлиле.
Немам идеја каде би можела да биде.
Во Гладијатор не ми се иде цела Пелагонија е внатре, Атанасовски ми е солена малце а кај Перо во Профи стварно ми нема логика да се плаќа 1000 денари во 20 кв. простор доле во негов подрум.
Знам, таа е Престиж на Перо. Идев порано 5-6 месеци, ама ептен е мала доле кај теговите, а горе има само точаци и претежно горе е за жени. Доле е мало и тесно, едина предност што не смрди како во Пелагонија. Инаку сега малце се искурназил и тој, 1000 ден месечно до 21ч и недела не работел.Види карши Верото на првомајска, одма од другата страна на улицата, знам имаше една теретана таму како во куќа беше, на два спрата, мислам и траки и точаци имаше, а не било многу скапо, како што слушнав.
Многу сте ми интересни ваквите бре што им смрди во теретаниве, па им имало пот, па незнам подот не им бил убав, па таванот им бил испукан. Не сте вие за билдери мајке ми.Пробај нешто аптека, цвеќара, бутик за венчаници....Знам, таа е Престиж на Перо. Идев порано 5-6 месеци, ама ептен е мала доле кај теговите, а горе има само точаци и претежно горе е за жени. Доле е мало и тесно, едина предност што не смрди како во Пелагонија. Инаку сега малце се искурназил и тој, 1000 ден месечно до 21ч и недела не работел.
Испаѓа работава се изедначува со Атанасовски од топ услови, огромен простор и иста цена од 1000 денари.
Зборот ми беше за таа Профи каде е преместена, знам беше порано карши слепите.
Оди слободно у некоја таква теретана фати зараза некоја од прљавото, од потта, нема проблем.Многу сте ми интересни ваквите бре што им смрди во теретаниве, па им имало пот, па незнам подот не им бил убав, па таванот им бил испукан. Не сте вие за билдери мајке ми.Пробај нешто аптека, цвеќара, бутик за венчаници....