O
Orion.
Гостин
Бил ли некој у новава во Маџари што ја отворија пред некој ден?
Имаше една доле кај пазарот - на Леов нез. колку е месечно, од тренинг 50 беше лани..Да не знае некој кои теретани ги има во Велес и која им е цената?
kolku e mesecna vo atanasovski i po tocno kade kaj pelagonija vo so e smestena i kako e opremenaГладијатори и Атанасовски
не ме држи за збор одамна немам поминато таму иначе таа ти е 1000ка, од Пелагонија кога одиш по Божидар Аџија према Димо хаџи димов ( улицата кај што ти мине 24ка) од десна страна повлечена е малку и ти пишува.kolku e mesecna vo atanasovski i po tocno kade kaj pelagonija vo so e smestena i kako e opremena
Дебел ќе одам, кај тебе не вежбам.Интересна понуда, проверете.
http://goo.gl/VVvUYH
не сум бил лично ама од луѓе што биле дознав дека не е нешто добро, мал е просторот а и справите не се брендирани и фабрички туку се правени по дома со сечење и заварување...Бил ли некој у новава во Маџари што ја отворија пред некој ден?
Просторот е битен не за гледање него за воздух, не може во некоја просторија збиена со 100 луѓе кај што нема воздух да се вежба, за функционирање на телото особено при екстра напори потребно е и повеќе кислород од вообичаено.Вие идете за гледање на просторот или да вежбате?