W
wicked_1
Гостин
да, синематскиот филинг е изгубен спрема претходните, технологијата им сјеба матер на фантази сиквелите полека полекаМе интересира во хобитот дали пак ја претераа со CGI како во предходните два дела?
да, синематскиот филинг е изгубен спрема претходните, технологијата им сјеба матер на фантази сиквелите полека полекаМе интересира во хобитот дали пак ја претераа со CGI како во предходните два дела?
Исто како на претходните е, само не беше ич лошо, кога ќе излезе хд ќе мора да го гледам пакМе интересира во хобитот дали пак ја претераа со CGI како во предходните два дела?
Излезе новогодишната програма за некои од македонскиве телевизии или јок?
Мислев да направам некоја компилација (од овие две листи IMDb и Rotten Tomatoes) од филмската класика, ама ако е добра новогодишната понуда да не се замарам со торенти...
сликава крај.I Origins (2014)
А реално, зарем да очекуваме повеќе од режисер кој изгледа вака?
http://www.imdb.com/media/rm2603208960/nm2648685?ref_=nm_phs_md_1
The Skin I Live In е трибјут на Алфред Хичкок. Добар филм.Какви мајстори за трилер филмови се шпанците, јас дури сега го гледав The Skin I Live In. Ремек дело 10/10
п.с Елена Анаја
The Hobbit: An Unexpected JourneyКолку делови има Хобит?
И како одат по редослед?
Да ги гледам Хобит или да ги репризирам ПрстенитеThe Hobbit: An Unexpected Journey
The Hobbit: The Desolation of Smaug
The Hobbit: The Battle of Five Armies
Tri.Колку делови има Хобит?
И како одат по редослед?
Mene mi se dobri, lotr se celo nivo nad niv ama hobitive se nrkolku nivoa nad filmoviye od ovie godini. Ja ti preporacuem da gi.Да ги гледам Хобит или да ги репризирам Прстените
п.с. Гледајте ја последната епизода од Колбер Рапорт има интервју со некој змеј