За мене Клоп.Симеоне,Биелса,Карагер големата четворка.
Де Бур исто ми е тука некаде али сепак на овие би дал предност.
Прво би одел на докажан тренер(Клоп или Симеоне) Мислам дека Ливерпул одамна немал такво нешто.Ако неможе некој од нив да се донесе тогаш би идел на другиве двајца. Биелса уште од Билбао го пратев стварно човекот е звер штета што медиумите не го забележуваат,а можеби е подобро и така.
Причата на Симеоне ми е слична со на Бенитез ,менаџер кој во последниве 15 години едини успеал да им земе на Реал и Барса. Истото беше и со Рафа.Мора да те бива за такво нешто да направиш.
Сакам темпераментен менаџер ,не сме имале од кога јас ги следам Ливерпул затоа прво би одел со овие двајца.
Единствен темперамент имавме со Шенкли.
После него мислам дека никој не би успеал со темперамент да го води клубот, посебно не Симеоне и Биелса, не покрај овие Газди.
Затоа прашав за твојата "нереалност ".
Клоп, копијата на Роџерс, или обратно.... Не фала.
Во тој случај би се задржал на Роџерс.[DOUBLEPOST=1418449831][/DOUBLEPOST]Скоро сигурен сум дека ќе биде овој состав.
Евентуално на местото на Ламберт да игра Кутињо....ама поголема веројатност е оваа првава комбинација.
Маркович сум сигурен дека ќе игра.
Балотели не верувам дека е спремен ....исто како и Сако.
А и да бидат , Балотели можеби би играл ама Сако во никој случај не би играл макар и подготвен да е.
Играта со сигурност би ни била дефанзивна .....но сигурно со инструкции за тркачиве (Ламберт

)напред да прават притисок на централните дефанзивци.
Утре ќе биде покољ....Еткинсон„!!!!