Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Прво и основно не го сакам назад поради тоа што му го направи на клубот!

Тргајќи го тоа на страна и гледајќи ја ситуацијата со напаѓачите и ако не се купува напаѓач во Јануари мислам дека треба да се разгледа ситуацијата.

Не знам.... Ја би ја размислил добро
Колку е физички спремен?
Дали Балотели ќе даде бар еден гол до Јануари?
Дали Ламберт ќе биде фит до Јануари.

Има еден куп работи кои треба да се разгледаат!

Ја би го зел назад.
Бенитез пред некоја година изјави дека проблемот со Торес не е во квалитетите туку во самодовербата...
Башка што не го кривам воопшто за тоа што си замина.
Не го гледам тоа ко шиткање на клубот.

Поголема штета за клубот направил Мекманаман пример неголи Торес,по мене.

Ја би го зел назад.
Бенитез пред некоја година изјави дека проблемот со Торес не е во квалитетите туку во самодовербата...
Башка што не го кривам воопшто за тоа што си замина.
Не го гледам тоа ко шиткање на клубот.

Поголема штета за клубот направил Мекманаман пример неголи Торес,по мене.

Зошто мислиш дека некој може да му крене самодоверба?
Колку тренери не успеаја во тоа, преброј ги.
Во врска со „шиткањето“, сега со ладна глава ни јас не гледам на тоа како шиткање.

Го шитна и тоа во последниот ден!

Не знаеме колку време траеле преговорите. Можеби за поголема цена Ливерпул го чуваше до последен ден а тој уште од порано сакал да си оди.

Плус, Ливерпул беше очаен а тој беше најдобар напаѓач во сфет. Добро ај еден од најдобрите.

Шиткање ми е Суарез, јак Ливерпул, конкурентен за титула да го напуштиш.

Зошто мислиш дека некој може да му крене самодоверба?
Колку тренери не успеаја во тоа, преброј ги.
Во врска со „шиткањето“, сега со ладна глава ни јас не гледам на тоа како шиткање.

Па се надевам дека некој може да му влијае ради фактот што под Бенитез во Челзи беше нивни најдобар стрелец со 22 гола у цела сезона у сите конкуренции. Не е лошо за тоа каков бил предходно т.е пред Рафа да им дојде во Челзи.
Затоа мислам дека може да му влијае некој.[DOUBLEPOST=1418494609][/DOUBLEPOST]
Го шитна и тоа во последниот ден!

Зашто така мислиш ?

Торес тогаш беше еден од најдобрите во свет. 2 пати му беа ветени засилувања кои не ги доби. Зашто би седел кога не бил третиран како што треба последните години на Енфилд ? Башка 50 милиони донесе што со кој успеавме да го замениме со Суарез.

Пример Мекманаман отиде на фри во Реал у најдобри години во најдобра форма. Тоа е педерски,што клубот не виде никаков ќар од него. Исто ко Левандовски што им направи на Дортмунд. Ама Мекманаман е легенда а Торес предавник што е несватливо за мене.
Лично ниеден не кривам што си отишол од подобриве играчи,ни Овен ни Торес ни Суарез. Језда со Суарез бевме конкуренти и можеше подобро да се изигра со него иако 80м не е шала .Секој газда ќе се излета по тие пари.

Последно уредено:
Зарем толку бргу заборавивте бре..... па тој изјави прво во август дека останува за на 31 Јануари да си оди.
Замисли сред сезона и тоа во Челзи .....

Ако тоа не е шиткање не знам што е..

Суарез и Мекманаман ги ставате како предавници...пред Торес!:facepalm:

И двајцата отидоа на крај на сезона...и двајцата се преселија од островот.... и двајцата имаа најава дека ќе си одат.
Торес самовила....овие двајца предавници...

Во фудбалот многу бргу се забораваат работите ама па до толку!

Шитна, шитна, нема збор за тоа. Дали беше доволно лошо за да му се прости, тоа е дискутабилно, али дека шитна јасно си е.

Шитна, шитна, нема збор за тоа. Дали беше доволно лошо за да му се прости, тоа е дискутабилно, али дека шитна јасно си е.

Не да го шитна....туку на санка не стави!

На сето тоа коа ќе се додаде дека само што го назначија Кени за ВД...тој излезе со изјава дека е екстремно среќен поради тоа што токму Кени ќе биде Менаџер за после 20тина дена да ја кидне во мракот!.

Штета што не можам да го најдам текстот!

Брат, го знам јас текстот, памтам ама од каде знаеш дека тоа не е договор помеѓу Торес и клубот. Изјави така, за да платат повеќе и како и да е, ќе те пуштиме ние, макар тоа било и на 31ви во 5 до 12?

Мене на тоа ми делува. И да, ќе го разберам Торес зошто Ливерпул беше 17то место, без никакви амбиции а онаков лански Ливерпул кој беше во игра за титула до последно коло да го напуштиш поради жена ти пошто мајка и била во Барселона, мислам.

Ваму станува збор за амбиции на расен голгетер ваму станува збор за напуштање на расен голгетер, според мене.

Брат, го знам јас текстот, памтам ама од каде знаеш дека тоа не е договор помеѓу Торес и клубот. Изјави така, за да платат повеќе и како и да е, ќе те пуштиме ние, макар тоа било и на 31ви во 5 до 12?

Мене на тоа ми делува. И да, ќе го разберам Торес зошто Ливерпул беше 17то место, без никакви амбиции а онаков лански Ливерпул кој беше во игра за титула до последно коло да го напуштиш поради жена ти пошто мајка и била во Барселона, мислам.

Ваму станува збор за амбиции на расен голгетер ваму станува збор за напуштање на расен голгетер, според мене.
Ама тогаш Керол испаѓа дека не беше panic buy, а не ми се верува унапред да планирале на 31ви јануари да платат 35 милиони за повреден шпиц како замена за Торес.

Ама тогаш Керол испаѓа дека не беше panic buy, а не ми се верува унапред да планирале на 31ви јануари да платат 35 милиони за повреден шпиц како замена за Торес.

Да, од оваа перспектива Керол не е паник бај ама Њукасл си го искористи тоа, што продава шпиц во 5 до 12. Можеби па е и паник бај, имале замисла за друг, ги сјебале и трчаш по продавници, да видиш што имаш да купиш и не размислуваш толку многу за квалитет...

Има еден куп теории..

Сега го вртиш муабетот како за “Владата на СКаузер“

Каков е тој договор да имаш подготвена изјава .....ЛАЖНА.... за да изнудеш поголема сума на пари а притоа да ги дриблаш навивачите?

Телето се сликаше на истата улица каде Кени ја направи онаа историска фотографија сезона пред тоа...
Изјава брат...официјална изјава имаше во Авугст 1ви или 2ри мислам дека беше дека останува во клубот....
17сти бевме во време на напуштањето на Хоџсон.....во време на доаѓањето на Кени...во време на кога требаше да дојде Суарез и да бидат најдобриот тандем.

Амбиции за расен голгетер.....?
По расен одошто беше во Ливерпул здравје.

Пак ќе повторам....Суарез отиде НАЈАВЕН во Барселона.
Торес избега во мракот во дадените моменти кои ги пишав погоре ...[DOUBLEPOST=1418498133][/DOUBLEPOST]
Да, од оваа перспектива Керол не е паник бај ама Њукасл си го искористи тоа, што продава шпиц во 5 до 12. Можеби па е и паник бај, имале замисла за друг, ги сјебале и трчаш по продавници, да видиш што имаш да купиш и не размислуваш толку многу за квалитет...

Има еден куп теории..
Сеа заебаваш...не купуваш патлиџани....купуваш играч.
Ако тие знаеле дека Торес си оди во 5 до 12 тие би договориле играч со сигурност.
Сигурно немало да чекаат да се комплетира работата до точка со ТОрес за потоа да бараат играч.
Паник та нема каде....затоа што и тие не знаеја што ги снајде.

А ги снајде......телето си договорил трансфер во Челзи...овие спремаат подготвена понуда и со сигурност чекаат на ТОрес затоа што знаеја дека и да биде одбиена понудата (како што и беше) тој ќе си поднесе трансфер риквест.

@superstarpizza брат, јас не тврдам, него давам претпоставки. Возрасен човек си, работиш и знаеш дека има случаеви каде што не ти оди се’ по план, знаеш дека има задкулисни игри, лажење и такви ствари.

Во врска со тоа дека Суарез си отишол најавен, ќе се насмеам само и ќе ти го постирам интервјуто од крај на 2013та каде што изјавува дека е среќен што си ја осигурува иднината со Ливерпул :)

Повели.

@superstarpizza брат, јас не тврдам, него давам претпоставки. Возрасен човек си, работиш и знаеш дека има случаеви каде што не ти оди се’ по план, знаеш дека има задкулисни игри, лажење и такви ствари.

Во врска со тоа дека Суарез си отишол најавен, ќе се насмеам само и ќе ти го постирам интервјуто од крај на 2013та каде што изјавува дека е среќен што си ја осигурува иднината со Ливерпул :)

Повели.

Брат... да не вртам сеа по нетот...ама се сеќаваш на изјавата дадена во Уругвај....уште таму кажа дека желба му е Барса.

Се чекаше моментот да си оди!

Ја не кажувам дека нема задкулисни игри...кои во главно ги прават менаџерите.

Ама ситуацијата со Торес беше гром од ведро небо....како сега ми е пред очи коа мислев дека татко ми ме заебава (инаку навивач на пластичарите) дека Торес потпишал за нив.
Немавме ниту време за реакција...уствари имавме....реакција Керол.
Сред сезона....неможам да заборавам.

Но сепак како што кажав...оваа ситуација со Торес треба да се разгледа.
Ја лично не го сакам....ама кога веќе би го донеле физички спремен нема да се противам пошо мислам дека ќе може да се разбуди од зимски сон само кај нас.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom