Брат, го знам јас текстот, памтам ама од каде знаеш дека тоа не е договор помеѓу Торес и клубот. Изјави така, за да платат повеќе и како и да е, ќе те пуштиме ние, макар тоа било и на 31ви во 5 до 12?
Мене на тоа ми делува. И да, ќе го разберам Торес зошто Ливерпул беше 17то место, без никакви амбиции а онаков лански Ливерпул кој беше во игра за титула до последно коло да го напуштиш поради жена ти пошто мајка и била во Барселона, мислам.
Ваму станува збор за амбиции на расен голгетер ваму станува збор за напуштање на расен голгетер, според мене.
Сега го вртиш муабетот како за “Владата на СКаузер“
Каков е тој договор да имаш подготвена изјава .....ЛАЖНА.... за да изнудеш поголема сума на пари а притоа да ги дриблаш навивачите?
Телето се сликаше на истата улица каде Кени ја направи онаа историска фотографија сезона пред тоа...
Изјава брат...официјална изјава имаше во Авугст 1ви или 2ри мислам дека беше дека останува во клубот....
17сти бевме во време на напуштањето на Хоџсон.....во време на доаѓањето на Кени...во време на кога требаше да дојде Суарез и да бидат најдобриот тандем.
Амбиции за расен голгетер.....?
По расен одошто беше во Ливерпул здравје.
Пак ќе повторам....Суарез отиде НАЈАВЕН во Барселона.
Торес избега во мракот во дадените моменти кои ги пишав погоре ...[DOUBLEPOST=1418498133][/DOUBLEPOST]
Да, од оваа перспектива Керол не е паник бај ама Њукасл си го искористи тоа, што продава шпиц во 5 до 12. Можеби па е и паник бај, имале замисла за друг, ги сјебале и трчаш по продавници, да видиш што имаш да купиш и не размислуваш толку многу за квалитет...
Има еден куп теории..
Сеа заебаваш...не купуваш патлиџани....купуваш играч.
Ако тие знаеле дека Торес си оди во 5 до 12 тие би договориле играч со сигурност.
Сигурно немало да чекаат да се комплетира работата до точка со ТОрес за потоа да бараат играч.
Паник та нема каде....затоа што и тие не знаеја што ги снајде.
А ги снајде......телето си договорил трансфер во Челзи...овие спремаат подготвена понуда и со сигурност чекаат на ТОрес затоа што знаеја дека и да биде одбиена понудата (како што и беше) тој ќе си поднесе трансфер риквест.