Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Па токму тоа и се случи со Санчез.
Роџерс имаше барање за него.
Предлогот беше одбиен поради Х причини.
Имал побарување за Бони кој исто така беше одбиен.
Потоа му било дадено две имиња.... Ето и Бало.... Понатаму го знаеме исходот.

Ситуацијата со Бало можеше да се избегне одбивајќи го тој трансфер.
Таму е неговата грешка.

Да де,сам си кажува пример го сакам Лалана ,овие идат договараат цена и на крај он дава амин за тоа дали целиот трансфер одговара. Уствари поштеден е од преговорите само ,што е некогаш и добро.

У секој случај одоговорноста е негова како и кај сите менаџери за трансферите. Тоа е целиот муабет.
А Пирс од Курир е прича за себе.

Да де,сам си кажува пример го сакам Лалана ,овие идат договараат цена и на крај он дава амин за тоа дали целиот трансфер одговара. Уствари поштеден е од преговорите само ,што е некогаш и добро.

У секој случај одоговорноста е негова како и кај сите менаџери за трансферите. Тоа е целиот муабет.
А Пирс од Курир е прича за себе.
Одговорноста е секако негова ама текстот на Пирс секако се поклопува со летните дешавања.

Одговорноста е секако негова ама текстот на Пирс секако се поклопува со летните дешавања.

Пред 6-7 месеци објавил друго т.е го објавил интервјуто на Роџерс.

Е сега у меѓувреме ако се раскарале Роџерс и комитетот е друго.Важно фамилијата е во криза и треба да напушти.

Кажими кој би сакал да го наследи?

Пред 6-7 месеци објавил друго т.е го објавил интервјуто на Роџерс.

Е сега у меѓувреме ако се раскарале Роџерс и комитетот е друго.Важно фамилијата е во криза и треба да напушти.

Кажими кој би сакал да го наследи?
Со оглед на тоа како стои пазарот нема многу голем избор.
Клоп ВО НИТУ ЕДЕН СЛУЧАЈ!
Симеоне... Неговиот темперамент не одговара на нашиот клуб, во тој кош спаѓа и Биелса.

Ако би МОРАЛ да бирам сега....
Стив Кларк
Франк де Бур
.
.
.
Сами Хипија... Со малку несигурност.

Од останатите ниту сакам некој друг, ниту пак може некој друг.

Мене ме интересираат твоите желби чисто за да знам во која висина или нереалност ќе пукаш.

Со оглед на тоа како стои пазарот нема многу голем избор.
Клоп ВО НИТУ ЕДЕН СЛУЧАЈ!
Симеоне... Неговиот темперамент не одговара на нашиот клуб, во тој кош спаѓа и Биелса.

Ако би МОРАЛ да бирам сега....
Стив Кларк
Франк де Бур
.
.
.
Сами Хипија... Со малку несигурност.

Од останатите ниту сакам некој друг, ниту пак може некој друг.

Мене ме интересираат твоите желби чисто за да знам во која висина или нереалност ќе пукаш.

За мене Клоп.Симеоне,Биелса,Карагер големата четворка.
Де Бур исто ми е тука некаде али сепак на овие би дал предност.
Прво би одел на докажан тренер(Клоп или Симеоне) Мислам дека Ливерпул одамна немал такво нешто.Ако неможе некој од нив да се донесе тогаш би идел на другиве двајца. Биелса уште од Билбао го пратев стварно човекот е звер штета што медиумите не го забележуваат,а можеби е подобро и така.

Причата на Симеоне ми е слична со на Бенитез ,менаџер кој во последниве 15 години едини успеал да им земе на Реал и Барса. Истото беше и со Рафа.Мора да те бива за такво нешто да направиш.
Сакам темпераментен менаџер ,не сме имале од кога јас ги следам Ливерпул затоа прво би одел со овие двајца.

За мене Клоп.Симеоне,Биелса,Карагер големата четворка.
Де Бур исто ми е тука некаде али сепак на овие би дал предност.
Прво би одел на докажан тренер(Клоп или Симеоне) Мислам дека Ливерпул одамна немал такво нешто.Ако неможе некој од нив да се донесе тогаш би идел на другиве двајца. Биелса уште од Билбао го пратев стварно човекот е звер штета што медиумите не го забележуваат,а можеби е подобро и така.

Причата на Симеоне ми е слична со на Бенитез ,менаџер кој во последниве 15 години едини успеал да им земе на Реал и Барса. Истото беше и со Рафа.Мора да те бива за такво нешто да направиш.
Сакам темпераментен менаџер ,не сме имале од кога јас ги следам Ливерпул затоа прво би одел со овие двајца.
Единствен темперамент имавме со Шенкли.
После него мислам дека никој не би успеал со темперамент да го води клубот, посебно не Симеоне и Биелса, не покрај овие Газди.
Затоа прашав за твојата "нереалност ".

Клоп, копијата на Роџерс, или обратно.... Не фала.
Во тој случај би се задржал на Роџерс.[DOUBLEPOST=1418449831][/DOUBLEPOST]Скоро сигурен сум дека ќе биде овој состав.

OO7l0XA.png

Евентуално на местото на Ламберт да игра Кутињо....ама поголема веројатност е оваа првава комбинација.

Маркович сум сигурен дека ќе игра.
Балотели не верувам дека е спремен ....исто како и Сако.
А и да бидат , Балотели можеби би играл ама Сако во никој случај не би играл макар и подготвен да е.

Играта со сигурност би ни била дефанзивна .....но сигурно со инструкции за тркачиве (Ламберт :свиркам: )напред да прават притисок на централните дефанзивци.

Утре ќе биде покољ....Еткинсон„!!!!

Последно уредено:
Зошто мислиш дека Ловрен ќе стартува?

Затоа што Туре имаше повреда пред Базел.
Роџерс ќе го искористи тоа и ќе го третира како неопоравен!

Затоа што Туре имаше повреда пред Базел.
Роџерс ќе го искористи тоа и ќе го третира како неопоравен!

Не знам зошто би искористил да го седнеш подобриот на клупа за да игра полошиот играч?

Не знам зошто би искористил да го седнеш подобриот на клупа за да игра полошиот играч?

Затоа што во последно време не игра подобриот туку оној во кој Роџерс има доверба.

Па покажа дека нема доверба во Ловрен, пошто го седна на клупа.

Ловрен беше седнат поради “притисокот на јавноста“ инаку сигурен сум дека ќе беше упорен со него, како што е упорен со некои други играчи!

Борини е најкристалниот доказ дека не игра оној што игра добро или пак одиграл добро туку игра оној во кој што во моментот има доверба.

До некаде го оправдувам таквиот пристап на работата....нели скапоцениот камен го даваш на оној на кој што му веруваш.
Во овој момент Роџерс малку претерува....затоа и велам.....не знае каде тера![DOUBLEPOST=1418475651][/DOUBLEPOST]Него батали тоа....да отвориме дебата за очигледната шпекулација кој мислам дека и те како сериозна!
Торес!!!

@Peja989 @Scouser88

Него батали тоа....да отвориме дебата за очигледната шпекулација кој мислам дека и те како сериозна!
Торес!!!

@Peja989 @Scouser88

Ќе го баталам првиот дел од постот зошто се разбираме. Во врска со Торес, никако. Ај од Челзи што го шутнаа, во ред ама ти во Милан, со онакви напаѓачи во онаква лига со спори дефанзивци да не направиш ништо и да сакаат да те шутнат, да го донесеш во Ливерпул, каде што нападот ни е најголем проблем, никако.

Исто така никако, зошто ќе имаат алиби дека донеле напаѓач, а проблемот нема да биде решен зошто тој напаѓач е стерилниот Торес.

Тука ја тргам на страна историјата помеѓу играчот и клубот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom