Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За малку ќе го обереше бостанотНа крај вадење на Челзи, Барса и Ајакс 1-4 гола [emoji28]
Све у пичка да им ебам. 6 пути по ред 3+ имаат играно и баш сега најдоа да ја прекинат серијата.Гејтсхед не дупете дајте 3+ у второоооооо![]()
За утре одиме
Атлетико Билбао(19)-1
Челзи(19)-1
Ајакс-1
Атлетико Билбао-1
Па како ќе не споиш,јас сум од Скопје она не е,ќе треба сите пари да ги давам за гориво,возови и бродови
Орландо 2иГГ 7.25 лапајте си
ti kuti ti ROMA CIST 1 ZA DENES kaj te poslusav kaj se zapustivNedocekavte![]()
Норвешка е победник на турниров, по менеУтρе планиρам на поголеми паρи да ги стаам ρоманија и ρусија ρаκомет доста сигуρни ми изгледаат и уште една со мал κоеф дајте неκој пρедлог?
Иначе ја гледав и ноρвешκа 1.7 има κоеф κој пρати ρаκомет неја пиши дали е ρеално да исκочи со дансκа игρА.
Ah pece pece so mi napraj me bankrotira gotovo :/ ja svrzav so chelsea odev na 1200 uplata , katastrofa ko cel tim da ja imaja T2- ..kako mozi be od kontra cel gol da go promasvat da mavat nad gol i toa ne ednas tuku 3 kontri ista prica,iskrsija stativite.. pratam redovno rakomet prv pat gledam tolku mn promaseni da ima od kontra i toa cel gol.. kako i da e utre mora dobitno da se napret !!
ja ima vo betsiti, 2/3 pogodeni a solidni kvotici seкај ја има играва и што коеф има ?